Težak udes u Grošnici (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Kako iKragujevac nezvanično saznaje noćas se oko 1 sat iza ponoći dogodio udes u Kragujevcu, u naselju Grošnica.

Udes se dogodio oko 1 sat za ponoći.

Sudeći po fotografijama koje su stigle na adresu našeg portala pričinjene su velike materijalne štete na oba automobila.

Nije poznato u kakvom su stanju učesnici u ovom udesu.

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorava vozače na opreznu vožnju zbog mraza u jutarnjim i večernjim satima koji stvara poledicu na mostovima, preko planinskih prvevoja i na vlažnim kolovozima.

AMSS podseća je od 1. novembra do 1. aprila vozila moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica, dok je van naseljenog mesta, obavezno posedovanje lanaca ili drugih uređaja za povećanje trakcije u prtljažniku.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac