Kragujevac: Saobraćajna nesreća kod "Žitoprodukta" - iKragujevac


Sreski špijun

Nas sreski špijun nam je poslao fotografije teže saobraćajne nesreće koja se dogodila na nadvožnjaku kod "Žitoprodukta".

 

Linijski taksi koji se kretao od Studentskog doma prema naselju Aerodrom udario je u Juga koji je nepropisno skrenuo preko duple pune linije ka NIS-ovoj benzinskoj pumpi. Povređena je jedna ženska osoba i pričinjena je materijalna šteta. Uviđaj saobraćajne policije je u toku.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac