Kragujevac: Probušeni kontejneri u Mihaila Iveše! - iKragujevac


Sreski špijun

U Kragujevcu, izgleda, ništa nije nemoguće. A čudnije od smeća pored kontejnera je smeće- ispod njega. Naš sreski špijun je zabeležio ove fotografije u krugu zgrada u kragujevačkoj ulici Mihaila Iveše. 

Naime, smeće van kontejnera ne bi bilo čudno da fotograf nije prišao i zaključio da su kontejneri zapravo probušeni sa donje strane, što znači da će, bili savestan građanin ili ne, smeće svakako završiti vani.

U razgovoru sa stanarima saznali smo da su se više puta obraćali nadležnima, međutim, nisu naišli na pozitivan odgovor. Dok se to ne desi, biće-ni dvorište čisto, ni smeće na broju.

{jathumbnail off}

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac