JKP "Vodovod i Kanalizacija" nesposobno da otkloni manji kvar![VIDEO] - iKragujevac


Sreski špijun

Pre tri dana u naselju Stanovo, u ulici Milutina Ivkovića, dogodio se manji vodovodini kvar, koji službe JKP " Vodovod i Kanalizacije" još uvek nisu uspele da otklone. Tokom prvog pokušaja otklanjanja kvara, zbog loše procene napravljena je šteta na asfaltiranom putu.

Zbog loše procene i nestručnosti, izlilo se dosta vode i uništen je deo puta koji je pre par godina asfaltiran. Uobičajna je praksa da se asfalt "iseče" ako se kvar nalazi ispod, da ne bi dolazilo do većeg oštećenja puta. Ali ovog puta napravljen je izuzetak pa je asfalt probijan "bagerom" . Meštani su bili izuzetno ogorčeni na ovakvo bahato ponašanje. Da zlo bude još veće, kvar nije bio otklonjen. U JKP "Vodovod i Kanalizacija" rekli su da će kvar biti otklonjen do kraja dana.

{youtube}8LMK_wnS9ms{/youtube}

{jathumbnail off}

 

 
 
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac