Teška saobraćajna nezgoda u Korićanima: Sedmoro povređenih, među njima i jedno dete! - iKragujevac


Sreski špijun

Naš sreski špijun nam je poslao fotografiju saobraćajne nezgode koja se dogodila juče u kragujevačkom naselju Korićani: 

Kako nezvanično saznajemo, nezgoda se dogodila u utorak, 10. 09. , nešto posle 14h. Ovom prilikom je povređeno i uz pomoć dve ekipe Hitne pomoći prevezeno u Klinički Centar Kragujevac sedam osoba, u dok se među njima nalazila i jedna beba, koja je, na sreću, dobro.

{jathumbnail off}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac