Dunja Tasić pojačala redove Radničkog - iKragujevac


Sport
Rukometni klub Radnički je u cilju podizanja kvaliteta ženske selekcije i postizanja dobrih rezultata u drugom delu sezone povukao značajan potez.

Potpis na ugovor sa klubom iz srca Šumadije je stavila Dunja Tasić, igračica sa impozantnom karijerom, najvišeg međunarodnog rejtinga, koja bi svojim raskošnim talentom i ogromnim iskustvom trebala da postane značajan tas na vagi kragujevačke ekipe u nastavku šampionata.

Dunja je polivalentan bek, podjednako dobra na obe strane terena, a odlikuje je brzina, eksplozivnost, snažan i precizan šut, kao i perfektan osećaj za asistenciju.

Prošla je sve reprezentativne selekcije Srbije u mlađim kategorijama za koje je odigrala 12 utakmica, a bila je na spisku i A reprezentacije.

„Drago mi je što sam postala deo kluba sa velikom tradicijom.

Ekipa je mlada, ali sve devojke imaju želju za napretkom i što je mnogo bitno atmosfera na treninzima je odlična.

Potrudiću se da dam sve od sebe da im pomognem i da svojim iskustvom doprinesem da ekipa bude još bolja i da prenesem makar deo svog rukometnog znanja na mlađe igračice.

Verujem da ćemo zajedno napredovati i spremno dočekati nastavak prvenstva koji željno očekujemo da počne“, izjavila je po dolasku u Radnički Dunja Tasić.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu