Filipović: Nisam nikad čuo termin ''pobeglo vreme'' - iKragujevac


Sport

Jedan od najboljih vaterpolista Radničkog, posle poraza Kragujevčana u trećoj utakmici finala plej-ofa osvrnuo se na ponovne probleme sa semaforom u odlučujućim trenucima meča na Tašmajdanu.

Crvena zvezda i Radnički su odigrali još jedan uzbudljiv meč u okviru finala plej-ofa, a u komentaru posle meča, vaterpolista Radničkog Filip Filipović nije mogao da prećuti ponovne probleme sa semaforom, odnosno merenjem vremena u finišu meča, što se dogodilo i u prvoj utakmici.


''Do sada u karijeri nisam nikad čuo termin 'pobeglo vreme', a upravo takvo je bilo objašnjenje službenih lica. Eto, već drugi put se dešava sličan problem kad je Zvezda domaćin, ali šta je tu je...'', istakao je Filipović.

On se osvrnuo i na kadrovske probleme Radničkog u toku finalne serije, ali i pored svih hendikepa još uvek veruje da Radnički može do titule.

''Pokazali smo da i nekompletni možemo ravnopravno da se nosimo sa Zvezdom, i bez Vanje Udovičića, Damira Burića, a sad i Slavka Gaka. On je polomio šaku, a ne bih da komentarišem kako'', dodao je Filipović.

izvor: sportske.net   foto: beta

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu