Pehari i medalje za najbolje ekipe i fudbalere Lige budućih šampiona u Kragujevcu - iKragujevac


Sport
Najboljim klubovima i fudbalerima Lige budućih šampiona Kragujevac, koji će nas predstavljati na nacionalnom takmičenju na Zlatiboru, danas su na terenu FK „Ćava“ dodeljeni pehari i medalje.



U ime grada Kragujevca, pehare i medalje za osvojeno prvo, drugo i treće klupsko mesto i najboljim fudbalerima od 2009 -2014. godišta uručio je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport.

decacava2.jpg



U Ligi budućih šampiona takmičilo se preko 700 dece, dečaka i devojčica zbog čega sam jako ponosan, jer oni su razlog zašto grad Kragujevac ulaže u sport i ulaže u vrhunski sport. Važno je da deca imaju na koga da se ugledaju i da imaju cilj ka kome će da streme i u budućnosti predstavljaju naš grad i svoju zemlju. U Ligi budućih šampiona Kragujevac, takmičila su se deca i iz drugih opština, što ukazuje na to da grad Kragujevac, kao centar Centralne Srbije, treba da bude vodilja zbog čega ćemo se truditi da Ligu podignemo na mnogo viši nivo. Mi ne smemo da ih izneverimo i ne smemo da im dopustimo da izaberu tablet umesto lopte, poručio je Stevović.

decacava3.jpg


U Ligi budućih šampiona u Kragujevcu, od oktobra 2021. godine takmičile su se 53 ekipe u šest generacija dečaka i devojčica od 2009. do 2014. godišta iz Kragujevca, Despotovca, Gruže, Knića i Ćuprije.

decacava1.jpg


Utakmice u Ligi budućih šampiona u Kragujevcu protekle su u izuzetno fer i korektnoj igri bez ijedne povrede i incidenta, kazao je Marko Popadić, organizator takmičenja. Pobednici kojima smo danas uručili pehare i medalje idu na Zlatibor gde se održava finale na nivou Srbije. Radnički iz Kragujevca je već tri puta osvajao Ligu budućih šampiona, a naše ekipe, ističe Popadić uvek se kotiraju među četiri najbolje. Prema njegovim rečima, ove godine očekuju još bolje rezultate i više prvih mesta.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu