Petorica igrača Radničkog na pripremama kadetske reprezentacije - iKragujevac


Sport

Pripreme kadetske vaterpolo reprezentacije Srbije, za 2004. godište i mlađe, održaće se od 23. do 26. oktobra, na bazenu RZS u Košutnjaku, a poziv su dobila i petorica igrača Radničkog.

Selektor Živko Gocić, na svoj spisak uvrstio je Bogdana Gavrilovića, Veljka Dončića, Zorana Poznanovića, Radosava Virijevića i Mitra Maraša.

Zanimljivo je da su svi pomenuti, izuzev najmlađeg Dončića, već debitovali za prvi tim Radničkog, a Gavrilović, Poznanović i Maraš su nastupili i u nedeljnoj pobedi Kragujevčana nad Starim gradom (20:8).
To je potvrda izuzetno kvalitetnog rada kragujevačke škole vaterpola i dugogodišnjeg plana da se budućnost kluba temelji na deci iz sopstvenog pogona.

Pripreme će se sprovesti uz poštovanje svih epidemioloških mera. Igrači će ispuniti niz zahteva pre nego što se priključe reprezentaciji, a potom će morati da se ponašaju u skladu sa strogo propisanim pravilima.

Podsetimo, ranije su poziv na pripreme seniorske reprezentacije Srbije, koj će se održati od 19. do 22. oktobra u Beogradu, dobila osmorica igrača Radničkog: Lazar Dobožanov, Marko Radulović, Nebojša Toholj, Nikola Lukić, Luka Pljevančić, Nemanja Stanojević, Strahinja Rašović i Stefan Branković, kao i mladi trener Miloš Ostojić.

 


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu