Radnički večeras dočekuje Vojvodinu - iKragujevac


Sport

Košarkaši Radničkog večeras u hali ''Jezero'' dočekuju novosadsku Vojvodinu  od 19 časova, u okviru petog kola Superlige Srbije.

Novosađani su u prethodna četiri kola tri puta slavili, dok Kragujevčani imaju polovičan učinak. Oba sastava gaje ambicije da sledeće sezone budu učesnici ABA lige, pa će ovo biti okršaj direktnih konkurenata za jednu od prve četiri pozicije na tabele domaćeg prvenstva.

Kragujevčani i Novosađani se prvi put nadmeću u ovoj sezoni. Prošle sezone odmaravali su snage tri puta, sem u Superligi sreli su se i u Kupu Radivoja Koraća. U sva tri navrata pobede je ubeležio tim iz prestonice Šumadije.

Iako je Radnički favorit u ovom meču, Novosađani se nadaju da mogu da naprave iznenađenje u ''Jezeru''.

- Domaćin je favorit, što ne znači da se mi unapred predajemo. Možda je došlo vreme da i ta neugodna tradicija padne. Svi igrači su spremni za veliku borbu - istakao je bek Vojvodine Stefan Stojačić.

Ulaznice za utakmicu Radnički-Vojvodina, po ceni od sto dinara, biće u prodaji na blagajnama hale Jezero u ponedeljak od 15 časova do početka susreta. Za sve mečeve Superlige u Kragujevcu važe pretplatne karte.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu