KK Radnički: Bez straha u ''Jezeru'' - iKragujevac


Sport

Košarkaš Radničkog iz Kragujevca, Danilo Dača Mijatović istakao je da ekipa Miroslava Nikolića ne sme da se pribojava nikoga kada igra na svom terenu a recept za pobedu nad Vojvodinom vidi u zalaganju koje je ekipa pokazala u duelu sa Zvezdom.

Nakon dva vezana poraza "Đavoli" više nemaju pravo na kiks a Danilo Mijatović priznao je da predstoji neugodan okršaj sa Vojvodinom.

"Vojvodina je dobra ekipa, pojačali su se angažovanjem Mileta Ilića, pre toga su došli Čović i Boltić. Imaju svoj sistem koji je trener napravio, rade zajedno već dve godine, pa je sigurno da neće biti lako. Treba da igramo jako, sa mnogo više zalaganja i pobeda neće da izostane" kazao je Mijatović.

Mijatović je ocenio da u "Jezeru" ne sme biti straha ni od jedne ekipe ali ni opuštanja kakvo je viđeno u duelu sa Mega Vizurom.

"Protiv Mega Vizure imali smo manjak zalaganja, a to ne sme da se desi protiv Vojvodine. Moramo ponovo da nastupimo s energijom kao što smo igrali protiv Zvezde. Skor 2-2 nismo očekivali, pa jedino što nam preostaje jeste da se saberemo i pobedimo u narednoj utakmici. Ne treba da se pribojavamo nikoga ko dolazi u Jezero" zaključio je popularni Dača.

izvor/foto: kkradnicki.rs

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu