MLADENOVIĆ: U KRUŠEVAC DA OVERIMO ČETVRTO MESTO - iKragujevac


Sport

Rukometašice Radničkog 1964 su premašile sva očekivanja pre početka prvenstva,a kao overa te činjenice ih očekuje utakmica poslednjeg,22-og kola SBRL za žene u Kruševcu,gde će ukrstiti koplja sa domaćinom,ekipom „Napredak 12“ u petak 17.maja u hali „Kruševac“.U jesenjem delu sezone,rivali su posle velike borbe remizirali rezultatom 23-23.

 -Poslednja utakmica u debitantskoj sezoni u super B ligi je pred nama. Krenuli smo sa ambicijama da opstanemo u ligi, a da smo imali malo sreće sa povredama borili bi se za titulu, što potvrđuje visoko četvrto mesto na tabeli. Ostaje nam utakmica sa Napretkom koji se, iako nezasluženo na začelju tabele, ni u jednoj utakmici nije predavao do samog kraja.

Takodje su jedna od malog broja ekipa koja je uspela da nam otkine bod u prvom delu u Kragujevcu. Na utakmicu krećemo sa velikim problemima izazvanih povredama igračica, ali sa velikom željom da se u Kragujevac vratimo sa bodovima i pobedom overimo visok plasman u jedinstvenoj super B ligi-najavio je duel u Kruševcu pomoćni trener Vladimir Mladenović.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova a pravdu će deliti sudijski par Bojan i Goran Tepavčević iz Čačka.
 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu