Radnički juri novi trijumf nad Partizanom - iKragujevac


Sport

U derbiju četvrtog kola Super lige Srbije, vaterpolisti Radničkog dočekuju ekipu Partizana, u subotu, od 19.30 časova, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“.

Kragujevčani su u prvom susretu napravili podvig, savladavši „crno-bele“ na „Banjici“ (10:9), a nadaju se da će na svom bazenu doći do novih bodova i tako prirediti svojoj publici još radosti, kao u susretu sa Crvenom zvezdom kada su slavili sa 13:12.

- Očekujemo veoma tešku utakmicu, prevashodno zbog njihove želje da nam se revanširaju. Svaka utakmica je za nas novi test. Ovom prilikom želim da pozovem publiku da dođe u što većem broju, da bude naš vetar u leđa, kao što je to bila u pobedi nad Crvenom zvezdom – kazao je Jovan Tanasijević, juniorski reprezentativac Srbije iz redova Radničkog.

Za razliku od Kragujevčana, Beograđani još uvek nisu osigurali plej-of, pa će im to u ovom duelu biti još jedan od motiva.

- Velika je stvar što smo dobili Partizan na „Banjici“. Svakako će doći ovde sa motivom da nas dobiju, jer im trebaju bodovi da za plej-of. Partizan je najtrofejniji srpski klub i uvek nam je veliki izazov da igramo sa njima. Imaju iskusne igrače i dobrog trenera, uvek su na visokom nivou i pokušavaju da nametnu svoj tempo igre. Nadamo se da ćemo mi biti na svom nivou i da ćemo još jednom odneti ponudu – rekao je još jedan član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije iz ekipe Radničkog, Luka Pljevančić.

Ruski internacionalac, Ivan Gusarov, trenutno je vodeći strelac Superlige sa 20 golova i svakako jedna od najvećih uzdanica trenera Uroša Stevanovića.

- Očekujem dobru utakmicu i nadam se da ćemo ponovo pobediti Partizan, kao što smo to uradili u Beogradu. Partizan je veliki protivnik, svaka utakmica sa njima je teška, ali i mi imamo svoje adute i verujemo u pobedu – zaključio je Gusarov.

Ulaznice za ovaj meč su u prodaji, na info pultu zatvorenog bazena, po ceni od 150 dinara.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu