Humanitarni tiket u podne: Ovako Muta Nikolić gađa golove! - iKragujevac


Sport

Poznati trener eventualni dobitak usmeriće za Centar za razvoj usluga socijalne zaštite „Kneginja Ljubica“ iz Kragujevca.

Deo zasluga za osvojenu srebrnu medalju srpskih košarkaša na Olimpijskim igrama u Riju pripadaju i treneru u našem stručnom štabu Miroslavu Muti Nikoliću.

Po povratku u Beograd odmah smo pozvali poznatog trenera da se ukluči u humanitarnu akciju MOZZARTA, a popularni Muta u svom stilu je podvukao da se ne čudimo ako prođe njegov tiket jer „sve je to normalno“.

Dobitak je „alfa i omega“ Dinamika namenio Centru za razvoj usluga socijalne zaštite „Kneginja Ljubica“ iz Kragujevca.

Evo kako je tipovao nekadašnji trener Partizana.

Za prvu utakmicu odabrao je susret petog kola iz Druge lige Francuske, Valensijan - Laval. Domaćin je na tri od poslednjih pet utakmica odigrao od nula do dva gola. Gosti su na tri meča imali skor od nula do jednog gola. Gol razlike su 4:3 i 1:3.
„Statistika ukazuje da treba igrati na ukupan broj golova na meču. Pokušaću da odigram od nula do dva gola“, kaže za MOZZART Sport Miroslav Nikolić.

Nemačku Bundesligu otvaraju premijernim duelom prvog kola Bajern i Verder. U međusobnim susretima statistika je neumoljivo na strani kluba iz Minhena. Bavarci su bili solidni i u pripremnom periodu mada su izgubili od Reala i Milana. Bajern je daleko najmoćniji, ali će veći deo pažnje posvetiti Ligi šampiona. Klub iz Bremena poražen je od Čelsija, a ispalli su i iz nemačkog kupa od trećeligaša. Tim Bajerna je desetkovan povredama igrača… pa su pod znakom pitanja nastupi Robena, Sančeza, Alonsa… Redakcija MOZZART Sporta predlaže kombinaciju 1&I2+, a Muta...
„Po kvoti Bajern je apsolutni favorit, ali ja ću odigrati na golove, siguricu, tri i više.“

Poslednje dve utakmice svojevremeno trener Zvezde, Budućnosti, kragujevačkog Radničkog… odabrao je iz španske Primere. Prvi meč Betis - La Korunja. Tim iz Sevilje preživeo je brodolom u prvom kolu, u Barseloni - 6:2. Pre toga Betis je imao dva trijumfa i po jedan remi i poraz. Deportivo je bio bolji u pripremnom periodu, a i startovao je pobedom u šampionatu.
„I ovde igram na golove, tri plus, lepo plaća.“

Večeras se igra još jedna utakmica iz Primere, Espanjol - Malaga, koja se takođe našla na MOZZARTOVOM humanitarnom tiketu koji je sastavio Muta Nikolić. Sevilja je Espanjolu ubacila šest golova, ali je tim iz Barselone odigrao 2:2 sa sjajnim Juventusom. Espanjol u međusobnim susretima ima pobedu manje od Malage. Gosti su startovali remijem sa Osasunom, ali su pre toga zaređali sa četiri trijumfa.

„Kvota tako ne govori, ali smatram da će i ovde biti pogodaka, igram na golove, tri plus“, zaključio je humanitarno tipovanje za MOZZART Sport Miroslav Nikolić.

Izvor: Mozzart

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu