NAŠE MALO JULIJANU ZNAČI MNOGO: Humanitarni spektakl u hali ''Jezero'' - iKragujevac


Sport

Udruženje građana Kaldrmaš iz Kragujevca u saradnji sa proslavljenim srpskim košarkašem Nikolom Lončarom i uz nesebičnu pomoć Skupštine grada Kragujevca i velikog broja prijatelja i donatora organizuje humanitarnu spektakl utakmicu Kaldrmaš ol star – Lončar i prijatelji.

Sav prihod sa utakmice je namenjen nastavku lečenja mladog kragujevačkog košarkaša Juliana Bogdanovića.

Ponoćna šetnja oktobra 2014. je bila kobna za Juliana (21), grupa huligana napala ga je bez ikakvog povoda i nožem teško povredia desno oko.

Od tog trenutka kreće njegova životna bitka u cilju izlečenja preko Beograda, Belgije do Rusije.

Da bi povratio vid i nastavio prekinutu karijeru, neophodno je izvršiti još tri operacije na oku za koje je potrebno prikupiti znatna novčana sredstva.

Udruženje građana „Kaldrmaš“, pokretač velikog broja humanitarnih akcija, i Nikola Lončar pozivaju građane Kragujevca i cele Srbije da prisusutvuju ovom spektaklu i daju svoj mali doprinos u cilju izlečenja i nastavka karijere Juliana Bogdanovića.

Za tim Kaldrmaš ol star će nastupiti veliki broj igrača KK Radnički iz zlatnog perioda 2009-2014, kojima će se suprotstaviti ekipa pod komandnom palicom Nikole Lončara, a sačinjavaju je trenutni igrači KKK Radnički i poznati prijatelji proslavljenog asa.

Utakmica se igra u subotu 2.jula u kragujevačkoj hali Jezero sa početkom u 20 časova. Cena ulaznice 200 dinara.

- Naše malo Julianu znači mnogo! Dođite da pobedimo zajedno!

 

Izvor: zurnal.rs

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu