SNS Kragujevac: Štampanje umrlice sa likom predsednika države je beskrupulozan napad na državu i bezbednost svakog pojedinca - iKragujevac


Politika

Gradski odbor Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje pretnje upućene predsedniku Aleksandru Vučiću. Saopštenje prenosimo u celosti: Kako se bliže beogradski izbori tako panika i nemoć preovladavaju kod opozicije predvođene Draganom Đilasom i Marinikom Tepić.

Svesni činjenice da nikako ne mogu pobediti na izborima pribegli su najprimitivnijim i najogavnijim metodama napada, pretnjama smrću predsedniku Srbije.

Štampanje umrlice sa likom predsednika države je beskrupulozan napad na državu i bezbednost svakog pojedinca, jer predsednik i njegova bezbednost su ogledalo jedne ozbiljne, uređene države kakva je Srbija.

Samo lažnim borcima protiv nasilja poremećenog uma kakvi su Đilas, Marinika i njihova svita, može u nedostatku bilo kakvog političkog programa, da padne napamet da se nasiljem a ne izborima menja vlast.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac na čelu sa članom Predsedništva i poverenikom Nikolom Dašićem najoštrije osuđuje napade i pretnje smrću  Aleksandru Vučiću i zahteva od nadležnih institucija da preduzmu neophodne mere, sankcionišu aktere i zaštite predsednika Vučića i njegovu porodicu.

Kragujevački gradski odbor SNS  ponosno stoji uz predsednika Aleksandra  Vučića i politiku koju on uspešno vodi, a skupina koja se predstavlja kao Srbija protiv nasilja odgovor za svoje nasilno ponašanje dobiće na izborima od građana.

Živeo Aleksandar Vučić!Živela Srbija!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu