Veroljub Stevanović na listi Srpske koalicije NADA - iKragujevac


Politika
Veroljub Stevanović, bivši gradonačelnik Kragujevca, sada odbornik u lokalnom parlamentu koji je nedavno pristupio delu POKS-a (Monarhisti), nalazi se na 13. mestu liste „Miloš Jovanović – Nada za Srbiju“ koju je podnela Srpska koalicija NADA.


Ovu listu za parlamentarne izbore 3. aprila podnela je koaliciju koju čine Nacionalno demokratska alternativa- Demokratska stranka Srbije (DSS) - Za Kraljevinu Srbiju (MONARHISTI) - Vojislav Mihailović.

Inače, među 250 predloženih kandidata za poslanike pored Stevanovića nalazi se još 10 Kragujevčana.

Na 18 mestu je Slađana Radisavljević iz DSS-a, diplomirana matematičarka, koja je svojevremeno bila članica gradskog veća. Ljilja Momčilović, turistička tehničarka kao predstavnica Monarhista je na 25. mestu.

Ivica Samailović, diplomirani ekonomista, je na 41. mestu, takođe kao predstavnik Monarhista. Njegov stranački kolega Nikola Baštić, master ekonomije je na 59. mestu.

Ekonomista Mikica Milovanović iz DSS-a je na 90. mestu. Kosara Stanković, diplomirana pravnica, takođe iz DSS-a je na 140. mestu.

Predstavnik monarhista Nebojša Momčilović elektrotehničar je na 145. mestu. Siniša Ranković, vozać, predstavnik Monarhista je na 213. mestu. Nada Nićiforović iz DSS-a, inače diplomirani ekonomista, je na 224. mestu, Anita Živanović, diplomirana pravnica, na 236.

Izborna lista „Miloš Jovanović - Nada za Srbiju“ na izbornom listiću nalaziće se na šestom mestu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu