Nedeljni horoskop: Lavove očekuje priliv novca, dok Bikovi imaju probleme sa partnerom - iKragujevac


Nedeljni horoskop

Ovan

Ove nedelje vas očekuje naporan rad kako biste ostvarili sve ono što ste zamislili. Pripremite se na vreme za to da nećete dizati glavu dok ne završite. Ljubav vam zato donosi toliko novih i uzbudljivih dešavanja da ćete uživati i time nadomestiti sav stres koji vas očekuje na poslu.

Bik

Na poslu nemate sreće, ali je ova "oluja" samo prolazna, ne brinite. Uskoro će sve biti kako treba i nastavićete u starom maniru. Ukoliko ste u vezi, moguće je da ćete imati problema sa partnerom i to u vezi sa nekim stvarima iz prošlosti koje nisu rešene na vreme. 

Blizanci

Na poslu ćete se suočiti sa nekim problemima i ograničenjima, ali to neće biti dugog veka. Stvari se vrlo brzo vraćaju na svoje mesto. Osećate se usamljeno i nikako niste zadovoljni trenutnim ljubavnim stanjem, ali to ne znači da treba da očajavate. Pokušajte da zabavite sami sebe, a ljubav će već sama doći.

Rak

Niste očekivali ovakav razvoj situacije kada je posao u pitanju, ali to što ne ide sve po planu ne znači da se dešava nešto loše. Samo se prilagodite trenutnoj situaciji. Zaljubljeni ste više nego ikada pre, ali osećate da vas nešto koči u tome da pokažete kako se zaista osećate. Opustite se, osećanja su vam uzvraćena!

Lav

Očekuje vas priliv novca koji definitivno niste planirali, tako da shvatate da na poslu stanje i nije tako loše. U ljubavi sve ide po planu i jako ste srećni sa trenutnim partnerom. Ovakvo raspoloženje će još dugo biti u igri, tako da – uživajte i prepustite se osećanjima!

Devica

Nemojte da očekujete previše od sebe na poslovnom planu jer nećete uspeti da završite ono što ste isplanirali, što će biti veliki šok za vas. Mali koraci, mali planovi i ciljevi i svi će biti zadovoljni! U ljubavi imate sitne probleme sa partnerom koje ćete poželeti da rešite što pre. Otvorena komunikacija je najvažnija u ovom trenutku! 

Vaga

Razmišljate o problemima na poslu gotovo svakog dana, ali nikako da rešite šta biste mogli da uradite po tom pitanju. Bolje se aktivirajte, nemojte samo da se opterećujete! Kada je ljubav u pitanju, nikako vam neće biti dosadno. Imaćete sitne razmirice sa partnerom, ali to će se vrlo brzo rešiti i ponovo ćete uživati zajedno sa njim. 

Škorpija

Imaćete priliku da obnovite neku saradnju iz prošlosti, ali dobro razmislite pre nego što se upustite u tako nešto. Možda to i nije tako pametno. Imate utisak da vam partner ne uzvraća istom merom i jako ste tužni zbog toga. Kažite mu kako se osećate i saznajte u čemu je problem. 

Strelac

Postoji mogućnost da napredujete na poslu, a ovu priliku ste dugo čekali. Zato – iskoristite je što bolje možete, bez razmišljanja! Ljubav vam trenutno nije prioritet, pa ste zadovoljni trenutnim stanjem stvari, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. 

Jarac

Ova nedelja vam ne donosi toliko povoljnih okolnosti kada je posao u pitanju, pa je najbolje da se jednostavno povučete i bavite se samo onim što se očekuje od vas. Inicijativu preuzmite naredne nedelje. U ljubavi sami pravite distancu i kao da odbijate sve ono dobro što bi moglo da se desi. 

Vodolija

Zabrinuti ste za svoje finansije, pa zato odlučujete da pronađete novi ili makar dodatni posao. Ova nedelja vam omogućava sreću u tom pogledu, tako da slobodno pošaljite biografiju na nekoliko mesta. U ljubavi osećate neke "kočnice" i ne možete da raspravite sa partnerom šta je ono što vas muči. Najpre rešite problem sami sa sobom.

Ribe

Niste zadovoljni situacijom na poslu i ne znate šta da radite. Svakako, ova nedelja baš i nije pravi trenutak da nešto po tom pitanju menjate. U ljubavi vam sve ide kako treba. Želite nešto da menjate, ali ne pitate se samo vi. Potrebno je da i druga strana bude saglasna, a tome prethodi otvoren, iskren razgovor.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu