Legendarni Zdravko Čolić sutra u Kragujevcu - iKragujevac


Kultura

Legenda balkanske muzičke scene Zdravko Čolić prvog dana leta, 20. juna u 20 časova dolazi u Kragujevac gde publiku iz toga grada, drugih delova Srbije i čak regiona očekuje istinski muzički spektakl – neverovatan niz bezvremenih hitova pevača svetskog glasa slušaće se u vizuelno jedinstvenom prostoru istorijskog Kneževog arsenala.

Budući da je smanjen broj ulaznica u prodaji, kako bi se u cilju brige za zdravlje posetilaca poštovali propisi o međusobnom rastojanju, možda neće biti mesta za sve zainteresovane, upozoravaju organizatori.

Vrata Kneževog arsenala otvaraju se već od 18 časova, a na ulazu u koncertni prostor biće postavljene higijenske barijere.

Sve je spremno kako bi u Kneževom arsenalu, upečatljivom prostoru na otvorenom unutar nekadašnje fabrike municije iz 19. veka, na svega nekoliko stotina metara od centra Kragujevca, publika mogla da uživa u koncertu najvećeg imena naše pop muzike, čija je karijera krcata hitovima kakvi su Jedna zima sa Kristinom, Zvao sam je Emili, Ti si mi u krvi, April u Beogradu, Pjevam danju, pjevam noću, Pjesmo moja, Stanica podlugovi, Čija je ono zvijezda, Okano, Moja draga...

A nadamo se i lepom vremenu.

Ulaznica za koncert Zdravka Čolića 20. juna u Kragujevcu košta 1.500 dinara. VIP karte su rasprodate. Ostale ulaznice mogu se kupiti preko mreže i sajta tickets.rs, a u Kragujevcu preko „Da Gama travela“, Doma omladine Kragujevac i "Music Store"-a.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu