Stand Up „Veče improvizacije“ - iKragujevac


Kultura

Udruženja „Vido” i Standup.rs, 31.03.2017. u sali PMF-a od 20h, organizuju prvi put u Kragujevcu stand up show „Veče improvizacije“. Komedija improvizacije ili Improv predstavlja scensku formu u kojoj se većina ili ceo izvedeni materijal smišlja na samoj sceni tokom nastupa. Komičari koji izvode komediju improvizacije su Srđan Dinčić, Aleksandar Perišić, Nikola Silić i Ivan Nikolić.

Cena ulaznica je 500 dinara. Karte će biti u prodaji na sledećoj lokaciji: Kancelarija za mlade – ulica Save Kovačevića 5 (od ponedeljka 27.03. do petka 31.03. od 11h do 18h- Informacije na telefon: 0644516104). Rezervacije na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili porukom u inboks na Facebook stranici ”Večeri smeha”. Pri rezervisanju ostaviti kontakt podatke za preuzimanje ulaznica (ime, prezime i telefon).


Komedija improvizacije znači da se sve priče, dijalozi i akcije izvode bez prethodno pripremljenog materijala, tako da komičari kroz različite igre demonstriraju svoju duhovitost, kao i brzinu smišljanja fora i odgovora u datoj situaciji. „Detektor laži“, „Idemo na dejt“, „Čija je ovo rečenica“ i „Troglavi pevač“ su samo neki od naziva igara koje su deo Improva. Ovde je zanimljivo što komičari izlaze iz sigurne stend ap zone i upuštaju se u vode improvizacije u kojoj je njihov humor i snalažljivost ono što izaziva reakciju publike.


Prvi susret sa improvizacijom komičari su imali u emisiji ˝Stand up and more˝ koja je emitovana na kanalu Comedy Central extra. Nakon ove gledane emisije, Veče improvizacije je izazvalo veliko interesovanje kod publike zbog čega je ovaj nastup uvršten u redovni repertoar kluba komedije “Ben Akiba” u Beogradu. Jako često Improv možete gledati i na TV Prva u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Zbog velikog interesovanja prvi put je i u našem gradu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu