"50 nijansi mračnije" : Karte za premijeru od danas već u prodaji - iKragujevac


Kultura

"Pedeset nijansi mračnije" će se održati 8. februara u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza sa početkom u 19.30 časova i Sava Centru sa početkom u 20.30 časova.

Karte za drugi, željno iščekivani nastavak svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“ samo u bioskopima Cineplexx puštene su u prodaju danas i mogu se kupiti na njihovim blagajnama!

Jamie Dornan i Dakota Jonson se vraćaju kao Christian Grey i Anastasia Steel u „Pedeset nijansi – Mračnije“, drugom nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle velikog hita iz 2015. koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže za Dan zaljubljenih i poziva vas da se prepustite nečem za nijansu mračnijem.

Kad povređeni Christian Grey pokuša da namami opreznu Anu Steel ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Max Martini, Rita Ora, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Basinger, Bella Heathcote, Hugh Dancy, Eric Johnson.

"Pedeset nijansi – mračnije" režira James Foley ("Strah", "Kuća od karata"), a producenti su ponovo Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i E L James, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal. Scenario je napisao Niall Leonard prema romanu E. L. James. 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu