MASAKR na književnoj večeri - iKragujevac


Kultura

Peta knjiga kragujevačkog autora Ivana Tomića Mistera (poznatog po aferi "Umrlica" i sličnim ekstravagantnim nastupima) "Masakr na književnoj večeri", biće predstavljena u sredu, 30.11.2016. od 20 časova, u Kutiji šibica SKC-a Kragujevac.

 Iste večeri, u sklopu promocije nove knjige, biće organizovana i prodajna izložba ranijih izdanja istog autora – zbirki kratkih nadrealnih priča, sumanutih pesama i kolaža BACANjE MAJMUNA U NESVEST I DRUGE MISTERIJE i TETREBI I KARAKUKE. Cene pomenutih knjiga, uključujući i novu, biće sa specijalnim promotivnim popustima.

"Masakr na književnoj večeri" je zbirka kratkih nadnadrealnih priča, sumanutih pesama i manifesta nadnadrealizma. Izašla je u ediciji Novo stablo SKC-a Kragujevac pre nekoliko nedelja, i već je privukla značajnu pažnju čitalačkih krugova, širom Srbije i regiona. Takođe, uspešno je predstavnjljena i na upravo završenom međunarodnom Sajmu knjiga u Beogradu.

Ivan Tomić Mister (1975), multimedijalni umetnik, jedan od osnivača Nadrealističke Umetničke Grupe „pola Mačke“ , objavio je do sada pet knjiga, objavljivao je, takođe, u književnoj periodici, na umetničkim predmetima i na druge neformalne načine. Pobednik je XIV Alminog konkursa za najbolju kratku priču.

Ulaz je slobodan.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu