PayPal ponovo proradio u Srbiji - iKragujevac


IT

Nakon razočarenja od pre nekoliko meseci kada je PayPal kod nas proradio samo na tri dana, od juče PayPal se vratio u Srbiju sa punom podrškom. Međutim najbolje bi bilo sačekati zvanično saopštenje i potvrdu ove kompanije da je ovaj put proradio za stalno.

Na internetu se pojavljuju komentari gde ljudi iznenađeno saopštavaju da je PayPal proradio, mnogi su i proverili i potvrdili da zaista sve funkcioniše kako se očekivalo. Ukoliko bude za stalno, mnogi će dobiti odrešene ruke za mnoge svoje poslove i projekte.

PayPal u Srbiji je omogućio da rezidenti preko tog servisa vrše naplatu iz inostranstva i plaćanje prema inostranstvu u devizama po osnovu prodaje, odnosno kupovine robe i usluga sa nerezidentima, a mogli bismo konačno da imamo i kompletne usluge, odnosno i primanje novca među rezidentima.

Kako se navodi na PayPal sajtu, putem svojih naloga stanovnici Srbije moći će da primaju i šalju novac na ime prodaje robe ili pružanja usluga, primaju i šalju novac na ime Request Payment usluge, primaju i šalju novac od strane kompanija, profitnih i neprofitnih organizacija.

Korisnik PayPal naloga ne treba da uradi ništa dodatno kako bi aktivirao ovu opciju, saopšteno je iz PayPala. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu