Potresna ispovest menadžera noćnog kluba iz Kragujevca nakon prebijanja: Tukli su me pesnicama, nogama, flašama, stolicama... - iKragujevac


Hronika

U noći između petka i subote, oko četiri izjutra, u noćnom klubu "Dva goluba" u naselju Šumarice brutalno je pretučen menadžer ovog lokala D. A. (44).

Njega je nakon kraće rassprave napalo sedam gostiju, i on je zadobio teške telesne povrede. Policija je na tragu huliganima i očekuje se njihovo privođenje.

Kako je za "Blic" izjavio povređeni D. A. "u klub je pri kraju rada ušla grupa momaka i tri devojke".

- Pitali su da li mogu da popiju piće i da čuju neku pesmu, iako su videli da je lokal pred zatvaranjem. Dozvolio sam im, jer ipak poštujem goste, da popiju po jedno piće i da se posle rastajemo. Kada je prošlo više od pola sata, rekao sam im da je kraj i da moramo da gasimo muziku i da više ne radimo. Onda je J. N, koji živi u naselju Aerodrom i znam ga od ranije, pobesneo. Popeo se na sto i počeo da maltretira preostale goste. Kada sam rekao sam da ću da pozovem policiju, nastao je haos. Rekao je "baš nas briga za policiju" i počeo da me udara sa svojim drugarima - priča žrtva napada i dodaje:

- Nisam mogao da se izborim, tukli su me pesnicama, nogama, flašama, stolicama. Konobarica je počela da vrišti, udarili su i nju. Gosti su bežali glavom bez obzira. Polomili su mi nos, imam kopče po glavi, sav sam u modricama i čvorugama. Ne mogu da spavam od bolova - priča D. A. kojeg ovih dana čekaju previjanja i još jedna hirurška intervencija.

Prema rečima D. A, objekat je demoliran, a uništena je i kasa. Pretpostavlja se da je grupa momaka iz naselja Aerodrom na neki način povezana sa kriminalnim klanovima koji godinama haraju po centru Šumadije i osim što seju strah među građanima, umešani su u poslove oko prodaje narkotika i obezbeđivanja objekata.

Za sada nisu poznati motivi ovog događaja, i tek nakon istrage će se znati da li je posredi obična tuča pijanih gostiju ili je pozadina dublja.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu