3 najefikasnija PRIRODNA leka protiv raka! Za potpuno izlečenje u periodu od mesec dana do 8 meseci - iKragujevac


Zdravlje

istraživači tvrde da se nijedan tumor nije vratio.

Ulje konoplje – mesec dana korišćenja

Četiri godine hemoterapije uništile su organizam čoveka iz Hrvatske. Kada je počeo koristiti u Hrvatskoj ilegalno, a čudotvorno ulje konoplje, stvari su se na brzinu promenile. Ovaj je čovek doslovno ispljuvao tumor kroz usta i tako ga se rešio zauvek.


Nakon mesec dana korišćenja ovog ulja držao je svoj tumor prepolovljen na dva dela u ruci. Ulje indijske konoplje zaista radi čuda i leči rak, što mogu potvrditi milioni ljudi širom sveta kojima je pomogao.

Graviola – izuzetno efikasna!

Mnoga istraživanja koja se rade u tajnosti još od 1970-ih godina pokazala su da ova biljka uspešno ubija ćelije raka u našem telu i to 10 000 puta uspešnije od obične hemoterapije i leka Adriamicin (najčešće korišćen pri hemoterapiji) – posledice lečenja graviolu su vraćanje snage i imunosti za razliku od hemoterapije koja je izuzetno iscrpljujuća.

Šargarepa – osam meseci

Ann Cameron je uspela da izleči rak u četvrtoj fazi samo sokom od šargarepe, bez hemoterapije, zračenja i promena u ishrani. Nakon operacije raka debelog creva u trećoj fazi, situacija se pogoršala i rak je krajem 2012. metastazirao na pluća, čime se našla u četvrtoj, terminalnoj fazi bolesti. Preporučili su joj hemoterapiju, bez obzira na to što joj nije mogla produžiti život.

Ona je to odbila, a kako je proučavala alternativne metode lečenje, naišla je i na podatak o Ralphu Coleu koji je izlečio svoj rak sokom od šargarepe, u količini od oko 2 kilograma šargarepe dnevno. Tako je započela svoj put ozdravljenja, ispijajući istu količinu. Usput je ponekad na tri, četiri dana zaboravljala na sok, a usto je jela redom svu hranu, čak ponekad i nezdravu.

Dakle, jedina promena u njenom životu bio je taj sok od šargarepe. U januaru 2013., nakon osam nedelja svakodnevnog ispijanja soka, CT je pokazao da su kancerogeni tumori prestali rasti, došlo je do malog smanjenja tumora i natečenosti limfnih čvorova. U martu 2013., nema novih tumora, nema natečenih limfnih čvorova, a postojeći tumori se i dalje smanjuju.

U julu 2013., rak je nestao, svi natečeni limfni čvorovi kancerogeni su se vratili u normalu. Nakon osam meseci ispijanja soka od šargarepe rak je u potpunosti nestao. Njenu su priču preneli svi svetski mediji, no ona nije jedini primer, ima ih mnoštvo.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu