Putnici platili Peštu, a idu u Kečkemet - iKragujevac


Vesti

Platili smo novogodišnji aranžman za Budimpeštu, a dobili smo grad udaljen 90 kilometara.

Turistička agencija „Falkon travel“ iz Beograda preko internet sajta www.popusti.rs ponudila je novogodišnji aranžman sa dva noćenja u Budimpešti, ali je u poslednji čas svoje putnike mejlom obavestila o promeni mesta noćenja.

Srđan Kalić, jedan od putnika koji je želeo da Novu godinu dočeka u glavnom gradu Mađarske, pre mesec dana je za sebe i saputnicu rezervisao vaučer u iznosu od 15.000 dinara.

- Na ovom sajtu agencija „Falkon“ je reklamirala svoju novogodišnju ponudu s popustom. Trebalo je da po planu krenemo 30. decembra uveče, da dve noći prespavamo u Budimpešti i da 2. januara ujutru krenemo nazad. Međutim, prvo su nas mejlom obavestili da će doći do „male“ izmene, a onda su nas juče pozvali i rekli da se prve noći neće spavati u Budimpešti, nego u nekom Kečkemetu. Pa taj grad je udaljen stotinak kilometara od destinacije koju smo uplatili! - objašnjava Kalić, koji je samo deset dana pre dočeka saznao da će ostati bez željenog aranžmana.

- Njihov plan je da 31. decembra prespavamo u hotelu u Kečkemetu, a da nas sutradan odvezu na mesto koje smo u startu uplatili - ogorčen je Kalić odlukama predstavnika agencije, koju optužuje zbog alavosti, jer nije rezervisala hotel pre nego što je ponudila paket aranžman.

izvor:kurir

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu