Rent a car: Pet načina da uštedite prilikom iznajmljivanja automobila u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Vozači koji godišnje prelaze do 5.000 kilometara mogli bi da se odreknu automobila. Korišćenje sopstvenog novog vozila neznatno povoljnije od uslužne vožnje. Imajte na umu pet saveta kako biste uštedeli na iznajmljivanju.

Rezervišite auto ranije

Počnite da tražite ponude već dva meseca pred put i čim vidite najpovoljniju odmah rezervišite auto preko interneta.

Proverite kako plaćate gorivo

Skoro sve rent-a-car firme imaju manje-više sličnu politiku kada je u pitanju potrošnja goriva, odnosno koliko mora biti pun rezervoar kada ga vraćate. Eksperti kažu da full-to-empty može biti skuplja varijanta, pa je tako uvek bolje iznajmiti automobil na rezervi nakon čega ćete sami sipati koliko ste potrošili, dakle full-to-full.

Osigurajte automobil

Rent-a-car firme će vam brže bolje dodati i osiguranje na cenu, dok kragujevačka Rent a car kuća u Kragujevcu (Invictus rent doo Kragujevac) ne naplaćuje dodatno KASKO osiguranje vozila, što vam ispada mnogo jeftinije.

Ne iznajmljujte automobil na aerodromu

Jeste da je to zgodna opcija, ali s obzirom na to da rent-a-car firme plaćaju taksu da bi mogli uopšte da iznajmljuju na aerodromu, budite sigurni da je i cena viša.

Izbegnite dodatne troškove

Umesto korišćenja navigacije u automobilu, skinite Google Maps kojima možete pristupiti i bez interneta. A ljubazno osoblje Rent a car kuće Invictus rent doo u Kragujevcu će Vam pomoći u tome

Kompletnu ponudu vozila Rent a car kompanije Invictus rent doo Kragujevac, možete pogledati na linku PONUDA VOZILA 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu