S Tamarom u akciji: Renoviranje Dečjeg onkološkog odeljenja u KC Kragujevac - iKragujevac


Vesti

Emisija ”S Tamarom u akciji” završava prolećni serijal specijalnom epizodom u kojoj će renovirati onkološko odeljenje Pedijatrijske klinike u Kragujevcu.

“Naši sponzori će pokriti troškove renoviranja enterijera odeljenja, saniraće vlagu na terasi trećeg sprata, koja pravi problem sa plafonom odeljenja na drugom spratu, namestićemo stolariju, uraditi nova kupatila, podove i prilagoditi kuhinju potrebama sestara i roditelja obolele dece”, navori autorka serijala.

Organizacija Nurdor obezbediće specijalizovane krevete sa adekvatnom medicinskom opremom koja je potrebna odeljenju.

“Potrebni su nam keramičari koji bi samo lepili keramiku na obe terase. Naši keramičari rade enterijer pa ne mogu da stignu. Ekipa našeg glavnog sponzora SIKA Srbija će pripremiti podove, Minoti će donirati keramiku, ali su nam potrebni sami keramičari. U pitanju je do 120 (verovatno manje) kvadrata. Potrebne su nam gips table (oko 300 kvadrata), i šest džakova lepka za gips ploče (perfiksa), rasveta.

Sve firme koje su u mogućnosti da nam pomognu bismo naravno snimali i posebno im se zahvalili u epizodi.

Plan je da 10. maja organizujemo prigodan koktel povodom, nadam se, uspešnog prikupljanja sredstava, gde bi služba promocije Javnog servisa Srbije dovela iz Beograda novinare dnevnih listova, kao i ekipe dopisništva, i medijski propratila naš humanitarni poduhvat”, navori autorka serijala Tamara.
 

Radovi u Kragujevcu počinju 8. maja, a plan je da posao bude okončan deset dana kasnije.

Ova epizoda emisije “S Tamarom u akciji” na programu RTS-a biće u petak 8. juna u 21 čas.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu