OSVOJITE VREDNE NAGRADE: Stavi masku i pobedi - iKragujevac


Vesti

Ovogodišnji fond za pobedničke maske na Đurđevdanskom karnevalu, vredniji je nego ikada! Za najlepše maske, nagrade se dele za prvo drugo i treće mesto, u tri kategorije: pojedinačne, porodične i kolektivne.

Stalni saradnici GTO „Kragujevac“, ove godine donirali su vredne nagrade u velikom broju.

Zvuči neverovatno, ali najmaštovitije i najkreativnije maske očekuju pokloni generalnih sponzora i prijatelja Karnevala: „Dunav osiguranje“, „Forma ideale“, „Roda i Idea“, „Emisia Consulting“ i „Šumadija sajam“, a osim televizora, nameštaja i poklon vaučera, biće još mnogo lepih iznenađenja.

Nagrade dodeljuju i „Biblioteka kod Milutina“, „Mala Avala“, „Lađa Francuska“, „Tango“, „Mc Donalds“ „Leone“, „Cineplexx“, „Avantura park“, USFK „Park“, Pozorište za decu „Kragujevac“, „Lili“, „Ibis“, „Vrabac“, Škola sporta MVP, „tref“ i drugi…

Osim prva tri mesta, uvek se dodeli i po neka specijalna nagrada, tako da će sve nagrade biti podeljene na Maskembalu, na bini tokom zabavnog programa za decu.

Da bi deca dobila nagrade potrebno je malo mašte i kreativnosti za izradu maski, a naravno, neophodno je i da ih prijavite u Turističkom informativnom centru, u ulici Dr Zorana Đinđića 11, na platou Robne kuće, putem telefona 034/335-302 i 034/301-306, ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Poslednji dan za prijavljivanje je subota, 5. maj do 15 časova. Prijavljivanje na dan Karnevala neće biti moguće iz tehničkih razloga.

Skupština grada Kragujevca je pokrovitelj Đurđevdanskog dečjeg karnevala, koji već dvanaest godina realizuje Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ čiji mnogobrojni bliski saradnici pružaju veliku pomoć realizaciji programa i takmičenju za najbolje maske.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu