OBEZBEĐENI POPUSTI: Otvoren Sajam hortikulture u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Sajam hortikulture juče je svečano otvoren na Šumadija sajmu i trajaće do nedelje, 29. aprila. Predstavlja se oko 100 individualnih, porodičnih proizvođača, ali i velikih firmi, uvoznika i distributera u oblasti hortikulture i srodnih delatnosti.

Sajam hortikulture opravdano nosi epitet najlepše sajamske manifestacije koju organizuje kragujevačko sajmište. Za razliku od ranijih sajmova, kada su izlagači svoje proizvode i usluge predstavljali samo na spoljašnjem prostoru, ove godine na raspolaganju im je i sajamska hala.

Svi zainteresovani mogu da pogledaju šta proizvođači nude od uvoznog cveća, semenske robe, drvorednih sadnica, četinara. U ponudi je i veliki izbor baštenskih garnitura. Obezbeđeni su i sajamski popusti.

Broj izlagača na Sajmu hortikulture iz godine u godinu raste, kao i broj posetilaca. Prema procenama organizatora, ovu sajamsku manifestaciju za tri dana poseti oko 15.000 ljudi. Očekuju da će tako biti i ovog puta.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, a ulaz i parking su besplatni. Sajam hortikulture organizuje Šumadija sajam pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu