Vinsko veče uz aukciju - Izgradimo deci - iKragujevac


Vesti

U četvrtak, 10. maja od 20 časova u hotelu Kragujevac uz degustaciju i prezentaciju vina, zajedničkim snagama ”Izgradimo deci”.

Osnovne informacije

Datum: četvrtak, 10. maj 2018. godine
Vreme: 20 časova
Mesto: Hotel Kragujevac
Cilj projekta: sređivanje dvorišta i sportskih igrališta OŠ ”Julijana Ćatić”
Cena kotizacije:
- 500 dinara za studente, nezaposlene i Rotaraktovce
- 1000 dinara za seniore Rotarijance i zaposlene

U toku večeri pored degustacije vina, doniranog od strane više renomiranih vinarija, biće održana aukcija slika i sportskih rekvizita kao i tombola koje će biti zabavni i humani deo lepe večeri.

Više o akciji

Rotaract klub Kragujevac 2016. godine inicirao je projekat “Izgradimo deci” koji ima za cilj da kroz niz manifestacija podstakne mlade ka aktivizmu i sportskom životu i istovremeno pozove druge organizacije i pojedince na društveno odgovorno delanje.
Cilj akcije i projekta je da se svake godine sredi po jedno igralište osnovne škole sa područija grada Kragujevca.
Tako je prošle godine kroz Oktobarsku trku sećanja i Aukciju dresova prikupljeno dovoljno novca da se sredi dvorište OŠ ”Svetozar Marković” u Kragujevcu. Sređivanje je obuhvatilo reparaciju ograde u dužini od 400m, njeno farbanje i saniranje, sređivanje terena za odbojku, te kupovinu golova za dva fudbalska terena i mašine za obeležavanje travnatog dela sportskih terena.

Ove godine 10. maja u hotelu Kragujevac održaće se Vinsko veče i aukcija, sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za sređivanje dvorišta i sportskih terena OŠ ”Julijana Ćatić” u selu Stragari, koje pripada opštini Kragujevac.

Smatramo ovo idealnom prilikom da svojim prisustvom podržite opisanu manifestaciju i u društvu velikog broja društveno odgovornih, kulturnih i uspešnih pojedinaca budete deo vizionarskog projekta za našu decu.

Pozivamo Vas da nas podržite i svojim prisustvom, uz degustaciju i prezentaciju vina, pomognete sređivanje sportskih terena i dvorišta osnovnih škola za našu decu.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu