APRILSKE RADIONICE: Evo kako da razvijete samopouzdanje - iKragujevac


Vesti

Samopouzdanje je polazna tačka ka ispunjenju svakog životnog, ličnog i profesionalnog cilja. Ključno je za uspešno realizovanje svakog posla i predstavlja osnovu za kreiranje svakodnevnog ponašanja i izgradnju stavova prema ljudima i života.

Asertivno ponašanje predstavlja način da razvijete samopouzdanje i da steknete veće uvažavanje od strane ljudi sa kojim ste u svakodnevnom kontaktu. Važno je da poštujemo sebe i svoje potrebe, jednako kao druge osobe i njihove potrebe. Asertivnost je veština koja omogućava da se izborimo za svoja prava, osiguravajući da se naše mišljenje i osećaji uzmu u obzir, a da se pri tom ne narušavaju prava drugih. 

U okviru programa Aprilskih radionica, kroz kombinaciju kratkog predavanja i vežbi, o asertivnosti će pričati Jelena Marušić, psiholog i trener asertivne komunikacije Balance Consulting Kragujevac. 

Radionica će biti održana u četvrtak 5. aprila 2018. godine od 11 do 13 časova u prostorijama Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata, u zgradi Rektorata, između Ekonomskog i Pravnog fakulteta. 

Napomena: Radionica je besplatna za studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu, ali je zbog ograničenog broja mesta neophodno popuniti prijavni formular koji se nalazi na sledećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVP3jdmhK7v05nf9bsjLSeLmmcip3TD0TsBMN_qe3-vVnMaQ/viewform?usp=sf_link
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu