LUDI TIKET: Podigao STO PUTA veću sumu od uplaćene! - iKragujevac


Vesti

Kragujevčanin imao sjajan tiket, ali je pao na jednu od najmanjih kvota

Kec ne Bolton protiv Birmingema „plaćao“ je 2,90, a ako vam kažemo da je to bila jedna od najmanjih kvota na tiketu sa osam parova, jasno vam je da se radi o sjajnom tipovanju.

MOZZARTOV kladilac iz Kragujevca pogodio je kvotu 8,00 na duplu pobedu na Ros Kaunti protiv Partika, pa 7,00 na kombinazziju X-1&2-4 na Đenova - Kaljari, a ista kombinazzija na meču Aston Vila - Reding imala je koeficijent 6,50. Uhvaćena je i kvota 4,00 na Berou - Filde (1GG), pa dvojka na Fjorentinu (2,05), 2&GG na Sevilja - Bajern (2,05), kao i čista dvojka na Juventus - Real s kvotom 2,50.

I onda već pomenuti Bolton... Na Makron stadionu dočekan je Birmingem u direktnoj borbi za opstanak, naš igrač tipovao je keca, ali su na kraju gosti odneli tri boda, iako su poslednjih pola sata imali sa igračem manje. Boltonu ni to nije bilo dovoljno da preokrene, ostavio je našeg igrača bez milionskog dobitka, pa će verovatno ovaj Kragujevčanin navijati da Bolton ispadne iz Čempionšipa...

Na uloženih 30 dinara s kvotom 59.509 potencijalni dobitak iznosio je 1.963.811 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 178.541 dinar, odnosno 10% na osam odigranih parova.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je više od 999, ovaj igrač podigao je STO PUTA VEĆU SUMU OD UPLAĆENE, u ovom slučaju 3.000 dinara.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu