Najava događaja za sutra - iKragujevac


Vesti

Najava događaja za sutra

-9,00 sati – sala 108 Gradske uprave – potpisivanje Prtokola o saradnji između grada Kragujevca i Prirodno – matematičkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu. Protokol će potpisati Stefan Nikezić pomoćnik gradonačelnika za unapređenje položaja mladih u lokalnoj samoupravi i dr Srećko Trifunović dekan PMF – a.

-9,00 sati – sala 105 Gradske uprave – Javna tribina o Nacrtu Programa energetske efikasnosti grada Kragujevca za period 2018 – 2020. godine, u okviru javne rasprave o tom dokumentu.

-10,00 sati –sala 108 Gradske uprave – Potpisivanje Memoranduma o saradnji između Kragujevca i Kijova iz Republike Češke, koji će potpisati gradonačelnici Radomir Nikolić i František Lukl. Time će se stvoriti povoljni uslovi za efikasnu i značajnu međunarodnu saradnju u oblasti obrazovanja i sporta, kroz razmenu znanja, iskustava i primera dobre prakse, kao i brža i efikasnija upotreba sredstava iz fondova Evropske unije.

Oko 11,30 sati – igralište u naselju Bubanj ( preko puta Rode ) – gosti iz Kijova u pratnji domaćina obiće će lokaciju na kojoj će biti izgrađeno jedno od dva identična multifunkcionalna igrališta, čime će biti obeleženo 15 godina saradnje sa Južnomoravskom regijom. Drugo igralište biće izgrađeno u Kijovu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu