Nagrada za Kragujevac u Nišu - iKragujevac


Vesti

Gradskoj turističkoj organizaciji „Kragujevac“ dodeljeno je specijalno Priznanje za uspešno predstavljanje i dugogodišnju saradnju na upravo završenom devetnaestom Sajmu turizma u Nišu. Organizator Sajma je Turistička organizacija Niša, na Sajmu je izlagalo oko 60 lokalnih i regionalnih turističkih organizacija, a održan je u hali „Čair“ krajem prošle nedelje.

Na štandu „Šumadije i Pomoravlja“ turističke potencijale predstavila je Gradska turistička organizacija „Kragujevac“, zajedno sa turističkim organizacijama Topole, Aranđelovca, Rače, Rekovca, Lapova, Batočine, Ćuprije, Paraćina i Despotovca. Na pultovima je bio izložen informativno propagandni materijal i vitrine sa suvenirima karakterističnim za ovo područje, što je privlačilo pažnju posetilaca.

Osim turističkih organizacija, na sajmu su izlagale turističke agencije organizacije YUTA, kao i agencije iz Niša, Beograda, Novog Sada i Leskovca, Udruženje hotelijera HORES, banje i rehabilitacioni centri Srbije, klubovi adrenalinskih sportova, vinarije, ski centar „Stara planina“ i Vojna ustanova „Morovič“. Izlagale su i gradske opštine Niša, Udruženje ugostitelja Niša, Turističko ugostiteljska škola iz Niša, Etno-art udruženja, preduzetnici koji se bave proizvodnjom suvenira, kao i izlagači iz Grčkih pokrajine Seres, Volvi i Kalikratia sa petnaestak gradova, Republika Srpska sa Banja Lukom, Crna Gora i Bugarska.

Međunarodni sajam otvorila je Pomoćnik ministra za turizam, Renata Pindžo, a govorili su i gradonačelnik Niša, ditektorka Turističke organizacije Srbije i direktor TO Niša.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu