Najava događaja za četvrtak, 29. mart 2018. - iKragujevac


Vesti

Najava događaja za sutra:

-10 sati – Svečani salon Gradske uprave – Zoran R. Prokić član Gradskog veća za zaštitu životne sredine organizuje prijem za predstavnike organizacije JANUN Hannover e.V. iz Nemačke.

-11:15 sati – sala 105 Gradske uprave – redovna sednica Štaba za vanredne situacije na kojoj će pored ostalog biti razmatran Operativni plan odbrane od poplava za 2018. godine, Izveštaj o izvršenim pripremama za sprovođenje preventivnih i operativnih mera zaštite od poplava, klizišta, erozija i odrona, kao i izveštaji o izvršenim pripremama za odbranu od grada na teritoriji Kragujevca i stanju visokih brana.

-12 sati – Šumadija sajam – svečano otvaranje Sajma obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija na kome će se predstaviti preko 100 izlagača. Učešće na sajmu uzeće više od 40 poslodavaca sa iskazanim kadrovskim potrebama za blizu 400 slobodnih radnih mesta.
Nakon obraćanja Zorana Martinovića direktora Nacionalne službe za zapošljavanje, prof. dr Nedeljka Manojlovića člana Gradskog veća za obrazovanje, Zorana Nedeljkovića direktora Šumadija sajma. Sajam će otvoriti Biljana Ilić - Stošić, načelnica Šumadijskog upravnog okruga. 

-13 sati – OŠ „Sveti Sava“ – povodom obeležavanja Međunarodnog dana frankofonije, aktiv profesora francuskog jezika i njihovi učenici pripremili su svečanu priredbu, kojoj će u ime grada Kragujevca prisustvovati Aleksandar Štajn, pomoćnik gradonačelnika za unutrašnju i međunarodnu saradnju.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu