LUDI TIKET, 201.850 dinara: Želsonova varka za radost u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Mladi napadač Sportinga u nadoknadi vremena doneo preko 200.000 dinara MOZZARTOVOM kladiocu

MOZZARTOV kladilac iz Kragujevca odlično je predvideo da će Bagdatis savladati Troickog u dva seta, kao i da će Kolumbus slaviti protiv Vašingtona u NHL-u, a odlično je tipovao i na tri fudbalska para.

U prijateljskom meču Saudijska Arabija - Moldavija gađao je i pogodio da će pasti tri ili četiri gola s kvotom 2,70, predvideo je da će Betis kao gost savladati Levante s kvotom 2,95, a najveća kvota od 4,10 pogođena je u Portugalu, gde je na Sporting - Moreirense gađao iz iksa u keca. Domaćin se dugo mučio, u nastavku je Radosav Petrović dobio crveni karton, i izgledalo je da će Moreirense izvući bod, ali u nadoknadi vremena, u 90+2, na scenu je stupio sjajni mladi napadač Želson Martins. On je jedan od poslednjih napada svoje ekipe završio majstorski - šutirao je sa ivice šesnaesterca spoljnom i prevario golmana gostiju, i na taj način obradovao našeg igrača iz Kragujevca...

Na uloženih 945 dinara s kvotom 209,41 dobitak iznosi 201.850 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 3.958 dinara, odnosno 2% na pet odigranih parova.

Čestitamo dobitniku!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu