KRAGUJEVAC: Radijatori topli 24h do kraja hladnog talasa - iKragujevac


Vesti

Zbog hladnog talasa koji je zahvatio i Kragujevac, “Energetika” je od sinoć otpočela neprekidno snadbevanje toplotnom energijom tokom 24 časa, saopšteno je iz kragujevačke toplane. S obzirom na to da su najavljene niske temperature i za naredne dane, u “Energetici” očekuju da će tokom čitave nedelje nastaviti sa dvadesetčetvoročasovnim snabdevanjem građana topotnom energijom.

Grejanje se odvija po planiranoj dinamici i obimu. Možemo reći, da u poslednjih mesec dana nismo imali većih havarija i pucanja, osim sitnih intervencija na sekundarnim instalacijama, a nadamo se da će tako ostati i do kraja grejne sezone. Zalihe energenata su na zadovoljavajućem nivou. Na zalihama je trenutno oko 15.000 tona uglja, što su količine dovoljne za mesec dana. Što se tiče mazuta, na zalihama je oko 1.100 tona. Dinamika dalje nabavke je ustanovljena i nikakvog razloga za brigu nema. 

Dispečerske ekipe “Energetike” tokom ovih hladnih dana rade u pojačanom sastavu, a građani sve eventualne kvarove mogu prijaviti pozivom na brojeve telefona: 034/336-238 i 332-136 ili putem besplatnog poziva na broj 0800/034-033. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu