PREZENTACIJA U KRAGUJEVCU: Dolaze čelnici kompanije iz Moskve - iKragujevac


Vesti

Dvočasovna prezentacija kompanije Yandex, u organizaciji kragujevačke kompanije Location4me održaće se u utorak, 27. februara, u Skupštini grada Kragujevca, sa početkom u 12 časova.

O planovima Yandex-a, govoriće ključni ljudi geo-servisa, koji dolaze iz Moskve:
– Andrey Strelkov, Director of platform solutions
– Dmitry Gorchakov, PR manager
– Sergey Lobov, Project manager
– Andrey Gorshkov, Business Development Director

Yandex je ruska kompanija, IT gigant, vredna 7,53 milijadre dolara, sa više od 6.500 zaposlenih i više od 100 miliona korisnika u osam zemalja. Yandex je apsolutni lider u svim zemljama ruskog govornog područja, u oblastima kao što su taxi, gradski prevoz, mape, navigacija…

Srbija je zemlja koja je na radaru Yandex-a (dela zaduženog za geo-lokacijske servise) i na čijem bi tržištu želeli da se nađu, pa zato članovi Yandex-a dolaze u Kragujevac, gde će potpisati ugovor o saradnji između grada Kragujevca i Yandexa.
Posetioci će imati priliku da bude deo Yandex tima, da koriguju mape, ažuriraju, unose, a najbolji među njima biće nagrađeni posetom Yandex centru u Moskvi i daljoj edukaciji.

Zbog oganičenog broja mesta, rezervišite svoje mesto na vreme na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Kontakt telefon za sve informacije: 064/27-89-283.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu