Nikolić uneo badnjak u Skupštinu grada - iKragujevac


Vesti

Gradonačelnik Kragujevca, Radomir Nikolić uneo je badnjak u zgradu Skupštine grada. Ceremoniji unošenja badnjaka prisustvovali su članovi Gradskog veća, pomoćnici gradonačelnika i zaposleni.

Gradonačelnik Nikolić je istakao da su se on i njegovi saradnici u prethodnoj godini ponašali domaćinski prema poslu koji im je poveren, da su gradske finansije stabilne i da je oko 20 miliona dinara uloženo u projekte i oni su vidljivi na terenu.

“Voleo bih da ove godine građani Kragujevca u gradskoj upravi i institucijama koje su odgovorne za poboljšanje kvaliteta našeg života, dobiju stabilan, jak sistem koji neće zavisiti od politike, već koji će stalno da se unapređuje i poboljšava kvalitet života naših građana. Ako smo se za ovaj praznik već ovako lepo okupili i pokazali time da ovaj dom posmatramo kao svoju kuću, onda hajde da pokažemo ljudima da u ovoj godini i svima narednim godinama u kojima mi nosimo odgovornost, da unapredimo, da poboljšamo, da vratimo poverenje građana u javni sektor i Gradsku upravu”, poručio je Nikolić.

Gradonačelnik je istakao da je Božić vreme kada se svi okupljamo, kada se mirimo, jedni drugima upućujemo najtoplije reči i poželeo svojim saradnicima i građanima Kragujevca da u tom duhu provedu narednu godinu.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu