Evo kako su Kragujevčani dočekali Novu godinu - iKragujevac


Vesti

Građani Srbije dočekali su Novu 2018. godinu na gradskim trgovima, u ugostiteljskim objektima ili u kućnoj atmosferi u krugu porodice i prijatelja.

Zbog mera štednje, organizovanog dočeka na otvorenom u Kragujevcu nije bilo, ali su naši sugrađani u ponoć mogli da uživaju u tradicionalnom vatrometu sa zgrade Gradske uprave.

Tradicionalnim vatrometom sa zgrade Gradske uprave, obeležen je početak Nove godine u Kragujevcu. Krugovi, zvezdice i svetlucave tačkice raznih boja, učinili su novogodišnju noć lepšom i svečanijom, a posmatrače ostavili bez daha.

Osim u kućnoj atmosferi u krugu porodice i prijatelja, Kragujevčani su najluđu noć proveli na novogodišnjim proslavama u hotelima, restoranima i kafićima.

Pored domaćih, u ugostiteljskim objektima u Kragujevcu veselili su se i gosti iz inostranstva, a za doček Nove godine u našem gradu opredelilo se i oko 250 Bugara.

Nova godina je tek zakucala na naša vrata, a šta će nam doneti zavisi od nas samih. Pre svega, neka bude zdravlja, sreće i ljubavi, jer ostalo može da se kupi.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu