VELIKI HOROSKOP ZA 2018. GODINU - iKragujevac


Vesti

VELIKI HOROSKOP ZA 2018. GODINU:

OVAN

Ovnovi će trpeti uticaje Urana većim delom 2018. godine. Tačnije, Uran će da tranzitira do sredine maja kroz ovaj znak, a onda ulazi u Bika. Tu će da boravi sve do početka novembra a onda, poslednja dva meseca 2018, retrogradno se vraća u Ovna. Tokom tog perioda, dok Uran bude bio u Ovnu, biće puno promena u životima osoba koji su rođene u ovom znaku.

S obzirom da će Uran da prolazi kroz treću dekadu Ovna, osobe rođene u ovoj dekadi će najviše da osete njegov uticaj. Ipak, uticaj će da osete svi Ovnovi, ali možda na malo blaži način. U svakom slučaju, ovaj znak može da očekuje puno promena u životu. One mogu da se odnose na ljubav, posao, finansije, pa čak i zdravlje.

Kod Ovnova može u 2018. godini da bude mnogo razvoda, nestabilnosti u poslu, kao i u različitim oblastima života. Uran je vesnik promena, što znači da će Ovnovi morati da menjaju nešto u svom životu. Neki će na promene da budu prinuđeni, a nekima će se one jednostavno dešavati same od sebe. Uglavnom su promene teške, ali Ovan to može da podnese. Pluton će iz Jarca sve vreme da pravi loše uticaje, a naročito na drugu dekadu ovog znaka. On je vesnik ozbiljnih događaja, a često i smrti. Ovo je uvek opasnost za oca ili muža. Može da dođe i do smrti nekog od njih.

Neptun im je sve vreme u 12. kući, što znači da im mnoge stvari ljudi rade iza leđa. Ovo se odnosi na posao, ali i na emotivnu stranu. Neko će da se meša u vaš ljubavni život, naročito tokom proleća i leta. Moguće je da neko umre i da dobijete nasledstvo, jer Jupiter tranzitira kroz kuću smrti i nasledstva u prvoj polovini godine. Saturn će iz Jarca da "napadne" prvu dekadu Ovna. Donosiće cele godine prepreke, ograničenja, teškoće, krize, stagnaciju, čekanje. Može da ukaže na zdravstvene probleme, glavobolje, zube, povrede glave i ostalo. Sve što se bude dešavalo ima veze sa sudbinom, jer je ona u astrologiji predstavljena Saturnom. Bez obzira na težak period, to sve ne mora da donese neuspeh.

BIK

Bik će tokom 2018. godine trpeti različite uticaje. Sa jedne strane biće dobrih aspekata koji će Bikovima doneti mnogo sreće i uspeha. Ipak, biće i problematičnih faza. Već od samog početka godine Saturn ulazi u Jarca i pravi odličan aspekt na znak Bika. Ovo se odnosi na ceo znak, a naročito na prvu dekadu. Saturn Bikovima donosi stabilnost, sigurnost, završetak poslova koji su već dugo na čekanju, kao i postavljanje temelja za neke važne stvari koje tek treba da se dese. Bikovima odgovara ovaj uticaj Saturna, jer je on fiksan znak, pa voli da je svoj na svome. Bitno je da u svim segmentima života Bik bude siguran i stabilan.

On ne podnosi promene i vrlo teško na njih reaguje. Saturn, kao i Pluton sa aspektom trigona će veći deo godine Bikovima donositi dobre uticaje, naročito kada je u pitanju posao, novac i druge materijalno praktične stvari. S obzirom da ovaj aspekt dolazi iz 9. kuće, sve što je povezano sa inostranstvom može da bude uspešno. Iako su dve teške planete u ovom polju (Saturn i Pluton) one sa dobrim aspektima donose dobro, ali na malo teži i sporiji način. Slično se odnosi i na studije koje pripadaju istoj kući. Ako se ispiti temeljno i ozbiljno spremaju, uspeh je zagarantovan. Samo ništa nemojte da radite neozbiljno i na brzinu, jer Saturn to ne podržava.

Planeta sreće Jupiter će do početka novembra da bude u Škorpiji, što je Bikovima polje braka. Dakle, sreća po pitanju ulaska u brak! Moguće je da će Bikovi tokom 2018. najviše ulaziti u bračne vode. Ovaj aspekt se dešava jednom u dvanaest godina, pa ga svakako iskoristite.

Ono što će Bikovima da bude problem je ulazak Urana u ovaj znak. On će tokom 2018. godine u Biku da bude od sredine maja pa do početka novembra. Iako će ga najviše osetiti prva dekada, ulazak Urana će makar blago osetiti većina Bikova. On je tu poslednji put bio pre 84 godine, dakle, dosta davno. Uran je planeta naglih i neočekivanih promena. Stabilnim Bikovima ovo neće da prija, pa je moguće da Bikovima Uran pomrsi konce. U ovom periodu se pripazite svih riskantnih poduhvata, jer mogu da se završe loše. Pred vama je period koji može da bude stresan, intenzivan i potpuno haotičan. Budite pribrani i ne paničite. 

BLIZANCI

Blizanci će u 2018. godini napokon moći malo da odahnu. Njima već dve i po godine Saturn iz Strelca (opozicija na Blizance) pravi velike probleme. Opozicija Saturna na ovaj znak donela je mnogo teškoća, kriza, raspada brakova, porodica, bolesti i smrti. Svašta su Blizanci preživeli. Ovaj loš znak će u 2018. godini da bude u znaku Jarca i time će da oslobodi Blizance ovako teškog tereta. Iako još uvek nema tako povoljnih aspekata za Blizance, ovaj izlazak Saturna je već toliko olakšanje da im veći poklon ne treba.

Neptun iz Riba može da ima loš uticaj na ovaj znak iz 10. kuće, koja se odnosi na posao. Neptun je planeta obmane, prevare, manipulacije i laži. S obzirom da dolazi iz kuće posla, tu je žiža dešavanja. Ogovaranje kao mogućnost da vam neko namesti problem na poslu je izvesno, pa na to naročito treba da se obrati pažnja. Da li zbog položaja koji imate, ili zbog nečeg drugog, ali ima onih kojima smetate. Međutim, Jupiter u vašoj 6. kući će da vas čuva kada je u pitanju posao, tako da vam, osim toga što se oko svega nervirate, niko ne može ništa. Jupiter kroz 6. kuću vesnik je dobrog zdravlja cele godine.

Mogući problemi u braku su tokom februara i marta, kada Mars bude tranzitirao 7. kućom, tj. poljem braka. Ovo može kod mnogih Blizanaca da ukaže na sukobe u braku, razvod, a možda i nasilje. Taman u tom periodu, početkom marta i Venera ulazi u znak Ovna, gde se lako ulazi u problem kada su u pitanju ljubavni odnosi.

Tranzit Saturna i Plutona kroz 8. kuću govori smrti nekog starijeg člana porodice. Opozicija na 2. kuću može da ukaže na povremeni problem oko finansija, ali će Jupiter iz Škorpije ipak da štiti ovo polje, tako da ne bi trebalo da bude većih problema. Od 25. aprila u Blizance ulazi Venera, pa je od tada mesec dana srećan period za Blizance. Krajem maja Mars ulazi u Vodoliju i Blizancima daje ogromnu snagu da mogu da se izbore sa svim što je potrebno.

RAK

Kao i mnogi znakovi i Rak će tokom godine da ima pomešane uticaje. S jedne strane planeta sreće (Jupiter) prolazi kroz polje ljubavi. Ovo je fenomenalan aspekt u kojem će Rakovi baš da uživaju maksimalno. Ako ste već u vezi, ovaj period će da ukaže na veliku sreću, trudnoću, dobijanje deteta. Aspekt sa puno radosti i ljubavi. Ako slučajno niste u vezi, Jupiter će Rakovima da donese novog partnera i to nekog ko je prilično bogat, obrazovan, a možda ima i veze sa inostranstvom. Ukoliko se dogodi da putujete tokom iduće godine, onda tamo negde upoznajete svoju srodnu dušu. Nikako nemojte da se zatvarate u kuću sa ovim aspektom. Treba da se krećete, putujete, da se družite, izlazite i sl. Ovaj aspekt pojačava društveni život i donosi nova poznanstva. Dobar uticaj Neptuna govori o bajkovitim ljubavima. Velika euforija i zaljubljenost će da oplemeni ovaj znak.

Uspeh može da dođe i kroz sve vidove kreativno umetničkog rada i sporta. Ako se bavite sportom, umetnošću, šou-biznisom, muzikom, scenom i slično, onda je za vas ova godina pun pogodak. Za sve Rakove koji se bave spiritualnim razvojem ovo je jedna od boljih godina za nova interesantna duhovna iskustva. Jupiter i Neptun su dve najduhovnije planete. S obzirom da bukvalno izlivaju pozitivan uticaj na Rakove, ovaj znak prima i veliku zaštitu anđela čuvara. Neptun iz 9. kuće za neke znači puno putovanja, odlazak na more, ostrva, a za neke i na daleke destinacije kao što su Amerika i Australija.

Problem koji Rakovi mogu da imaju je - brak. Kroz polje braka prolaze dve destruktivne planete Saturn i Pluton, što je znak velikih sudbinskih problema na ovom polju. Mnogo je bolje za one koji nisu u braku. Može da se desi hlađenje od strane partnera, dosada, nemanje strasti, preispitivanje, mrzovolja, život bez inspiracije, bolestan partner, razdvajanje, razvod, a zbog uticaja Plutona možda i smrt partnera. Tokom aprila sve ovo se pojačava, jer će i Mars, planeta rata, da tranzitira kroz polje braka. Ovo je globalni uticaj koji će trajati dva do tri meseca.

LAV

Većina sporih planeta (Saturn, Pluton, Neptun i Uran) neće imati naročit uticaj na Lavove. Iduće godine gotovo nijedna od ovih planeta, osim delimično Urana, nema aspekt sa znakom Lava. Naravno, oni će da tranzitiraju kroz određene astrološke kuće, ali neće imati direktan uticaj na znak, tako da će Lav biti, manje-više, samostalan tokom 2018. godine. Nema nekih naročitih prepreka i ograničenja, nema teškoća i kriza, stagnacija i pritisaka. Sve to je negde iza ovog znaka. Sad Lav uzima stvari u svoje ruke i može da planira život onakav kakav želi.

Uran će delimično, u fazama, da pravi dobar aspekt sa Lavom kako bi doneo inspiraciju i nove ideje, kao i neočekivane povoljne događaje. Tokom februara i marta Mars tranzitira kroz 5. kuću i donosi, naročito ženskoj populaciji, dobar emotivni i seksualni život. Ovo može da bude i pojava novog partnera, kao i intenzivniji odnos sa već postojećim. Inače, ovaj period je bogat lepim danima, zabavama, proslavama, izlascima. Moguće je da baš na nekom takvom mestu upoznate novog partnera. Ovo se odnosi i na muške Lavove, ali sa manjom snagom.

Početkom juna planeta sukoba i rata Mars ulazi u polje braka i istovremeno napada Lavove. To može da bude osetljiv period za one koji su u braku, s obzirom da će Mars retrogradno da se kreće kroz Vodoliju. Ovo će da traje sve do avgusta, kada se Mars vraća u Jarca, a onda ponovo od sredine septembra, pa sve do polovine novembra Mars ponovo kreće u napad. Oni Lavovi koji imaju osetljivo polje braka mogu da imaju probleme, pa čak i da se razvedu. Za one koji nisu u braku ovo je najava - ulaska u brak. Mars može loše da utiče na kičmu i srce, pa je to mesto koje je u tom periodu osetljivo za Lavove.

Lavovima će odlično ići u vezi sa nekretninama tokom 2018, zato što se planeta sreće kreće kroz 4. kuću, koja se odnosi na nekretnine. Ovaj aspekt daje i sreću sa porodicom, dobijanje deteta, kao i proširenje stambenog prostora. Polja karijere i para nisu oštećena, pa je na vama da se usmerite na to i zaradite dosta para. S obzirom da je polje novca pod dobrim aspektom Plutona, Saturna i Jupitera, ovo može da bude plodna finansijska godina.

DEVICA

Devica može da očekuje dobru godinu. Dugo je bila pod uticajem Saturna. Poslednje tri godine prolazila je kroz krizne faze. Bilo je tu i zdravstvenih problema, razvoda, psihički teških trenutaka, briga i sve što to prati. Saturn se polako pomera u znak Jarca, što je za Devicu odlično. Tako Saturn šalje dobar uticaj zajedno sa Plutonom. Ovi aspekti ojačavaju Devicu, daju joj novu snagu, stabilnost, sigurnost i entuzijazam za nove poduhvate.

S obzirom da je naglašen element Zemlje, to je kod Devica uvek nešto praktično, opipljivo i vidljivo. Odlična godina za zaradu, poslovni prosperitet, uslužne delatnosti, trgovinu, biznis, zanate, pisanje, podučavanje, posredovanje i drugo. Devica je ekspert za posao, radoholik je, pa sam siguran da će ovi aspekti da joj donesu mnogo materijalnih plodova tokom 2018. godine. Pored toga, Jupiter pravi sekstil, tj. dobar aspekt na Devicu, što joj omogućava da brže i lakše ostvari svoje poslovne poduhvate. Ovo je planeta novca, a prolazi kroz 3. kuću Device, što znači da se novac zarađuje preko putovanja. Verovatno će mnoge Device puno putovati tokom godine. Najveći broj tih kraćih puteva biće povezan sa poslom. Izuzetno plodan period je - mart, april, maj i juni. A onda septembar, oktobar i novembar.

Saturn i Pluton kroz polje ljubavi (5. kuća) može da donese ozbiljnu ljubavnu vezu. U ženskom horoskopu ovo ukayuje na malo starijeg muškarca koji se upoznaje preko posla. On možda jeste malo težak, ali je odgovoran, veran, opušten i siguran. Moguće je da se baš sa tom osobom razvije nešto ozbiljnije... zajednički život, brak. Ipak, za one koji su u braku ova godina nije baš idealna, jer se Neptun nalazi u polju braka. On govori i o nekoj zabludi i nerealnom viđenju partnera. Moguće su prevare, tajne ljubavi, manipulacija, laži, ili jednostavno razočaranje u bračnog partnera. Krajem novembra će i Mars da uđe u Ribe, pa može da pojača problem. Tu budite oprezni.

Zdravlje je generalno dobro. Manje smetnje sa varenjem.

VAGA

Vaga će da prolazi kroz mnoga karmička iskustva tokom 2018. godine. Ovo se najpre vidi po aspektu Saturna koji će nad Vagom da pravi loš aspekt (kvadrat). Saturn je karmička planeta i povezana je sa sudbinom, dugovima predaka, iskušenjima i sl. Njen uticaj na Vagu će pomalo da bude otrežnjujući, jer su se Vage prolaskom Jupitera tokom 2016/17 malo više opustile. Neke Vage su u tom vremenskom periodu napravile olako neke korake, ne razmišljajući kakve će to posledice da ima. Te stvari se najviše vezuju za partnerske odnose u koje su Vage masovno ulazile tokom prošle i ove godine. Jupiter nekad daje i veliki, nerealan entuzijazam pa su, povedene time, napravile pogrešne korake.

Uz Saturn, i Pluton iz Jarca napada Vagu. S obzirom da Vaga simbolizuje brak, zajednicu, odnose, sigurno je da će ove dve destruktivne planete da naprave razdor u odnosima. Tokom proleća Mars se u Jarcu pridružuje Saturnu i Plutonu, što pojačava negativan uticaj. Tu Vage treba da budu naročito oprezne, jer se sve ovo odvija u 4. kući koja predstavlja porodicu. Bez obzira da li se radi o roditeljima ili o njihovoj sekundarnoj porodici negde mora da dođe do problema. Saturn/Pluton u 4. kući može da ukaže na smrt jednog od roditelja, često majke. Ukoliko je majka bolesna ili stara, 2018. godina može da bude kraj njenog života.

Neptun u 6. kući ukazuje problem sa zdravljem, kao i greške prilikom dijagnoze. Problemi uglavnom mogu da budu u vezi sa virusima, ali i sa osetljivim psihičkim stanjem. Uran u Ovnu u 7. kući najveća je indikacija razvoda. Mnoge Vage će imati stresnu 2018. godinu kada je u pitanju brak, a dobar deo njih će se i razvesti.

Polje posla je negde dobro postavljeno, jer Jupiter svojim uticajem pravi dobar aspekt na njega. Dakle, trebalo bi da se Vage više fokusiraju na posao i karijeru. Planeta sreće Jupiter je u polju novca, tako da finansijski neće da bude problema, čak je moguća izuzetno dobra zarada. Što se ostalog tiče - mogućnost preterane telesne težine, kao i problemi sa pritiskom.

ŠKORPIJA

Napokon je i taj Jupiter ušao u Škorpiju da donese sreću i sve one lepe stvari koje Škorpije dugo čekaju. Dakle, Jupiter će do novembra 2018. godine da prolazi kroz ovaj znak i da ga učini najsrećnijim znakom Zodijaka. S obzirom da će godinu dana da provede u 1. kući, to znači da su Škorpije uglavnom zaštićen znak. U ovoj godini dobijaju dobre rezultate u svemu. Kao prvo, Jupiter predstavlja novac, što znači da će Škorpije tokom 2018. imati najviše para. I ne samo to - na prilično lak način će da dolaze do njih. Jupiter predstavlja i obrazovanje. Sve Škorpije će imati sreće na studijama, sa strancima ili u inostranstvu. Odlična pozicija za putovanja. Tokom leta sigurno će da izaberu neku lepu destinaciju. Ovo može da ukaže i na neko luksuznije letovanje. S obzirom da je Jupiter (putovanje) u Škorpiji (muslimanske zemlje) to može da bude Egipat, Tunis, Turska, pa i Španija.

Jupiter "baca pogled" na 5. kuću, koja se odnosi na ljubav. Tako, eto Škorpijama i mnogo ljubavi u ovoj godini. Ovo može da bude nova ljubav, ali zbog sekstila sa Saturnom može da bude neka stara obnovljena ljubav. U svakom slučaju, ovo je period kada Škorpije mogu zaista da budu srećne. Ovo je i polje trudnoće, dece, zabave, pa će sve vreme da bude aktivno, što donosi puno radosti na svim ovim poljima. Saturn i Pluton imaju dobar aspekt sa Jupiterom, što sve ovo potvrđuje. Samo jedan period će malo biti napet, a to je kad Uran bude od maja ušao u Bika i do novembra bude "napadao" Škorpiju. Tu treba biti malo obazriviji, jer ovo može da poljulja neke stvari, ali s obzirom da je u Škorpiji Jupiter, ništa se neće loše završiti.

Što se tiče posla, Škorpije će imati plodnu godinu. S obzirom da njihovim poslom vlada Sunce, a ono će sve vreme biti pod uticajem Jupitera, to znači da će biti srećni u poslu. Nezaposlene Škorpije će sigurno naći posao u 2018. godini. 

STRELAC

Za Strelčeve je 2018. veoma važna, jer je napokon Saturn napustio ovaj znak. Saturn je u Strelcu boravio skoro tri godine i za to vreme prilično namučio pripadnike ovog znaka. Mnogim Strelčevima se desilo sve loše što je moglo da se desi, a onima kojima se ništa nije dešavalo, zapravo je sve stagniralo. Saturn je Strelčevima pravio dosta blokada.

Iako Strelac do jeseni neće imati neke posebne aspekte, dovoljno je što Saturn više ne boravi u njemu. Ono što je važno, iako se odnosi tek na jesen 2018. i na 2019. godinu, to je što će Jupiter, koji vlada Strelčevima, posle dugih dvanaest godina napokon da se vrati u svoj znak. Dakle, prva polovina godine, pa sve do jeseni je period oporavka i pripreme Strelca za ono dobro što će tek da dođe krajem 2018. i tokom 2019. godine. Uran će iz Ovna da napravi trigon na Strelca i da probudi njegov uspavani entuzijazam i urođeni optimizam. S obzirom da ga je Saturn toliko iscrpeo, potrebno je neko novo osveženje i buđenje.

Početkom februara Mars ulazi u Strelca i donosi obilje snage i energije. Tada će zapravo Strelčevi da krenu u svoj dobro poznat avanturistički život. Tada je i Venera u Vodoliji, što ukazuje na nove ljubavi kod Strelčeva. Mnogi u prošlom periodu ili nisu imali nikakvu vezu, ili je bila problematična, pa se prekinula. Najzad dolazi do nove ljubavi krajem zime i početkom proleća. Od početka marta Venera će da bude u Ovnu, što je Strelčevima polje ljubavi. Ovo je veoma dobar period za nova poznanstva, kao i za stupanje u nove ljubavne avanture koje krase život svakog Strelca.

Moguće je da će malo više da se pomuče oko novca u ovoj godini. Saturn tranzitira 2. kućom, što malo može da uspori dolazak novca, ali on svakako dolazi. Polje karijere u znaku Device sa dobrim aspektom Saturna, Jupitera i Plutona daje dobru poslovnu godinu. Zdravlje je dobro. Tu nema nikakvih problema. Svakako, spremite se za velike promene krajem godine, jer od tada kreće savršen period za vas.

JARAC

Ovaj znak je od početka 2018, pa u narednih dve i po godine na udaru Saturna. Saturn je 21. decembra 2017. godine ušao u ovaj znak. Dakle, za Jarčeve počinje vreme iskušenja, vraćanja dugova, mučenja, rada, prepreka, ograničenja... Za neke Jarčeve će ovo biti vreme zrelog perioda koji neće da bude lak, ali može da bude uspešan.

Saturn i Pluton su teške planete, a kada se Saturn i Pluton udruže u konjunkciji, to neće biti lak period. Ovo može da se očekuje tokom 2019/20. Tada Jarčeve očekuje veće iskušenje. S obzirom da se Uran kreće kroz 4. kuću (porodica, kuća) moguće je da će biti stresova kod kuće i da odnosi nisu baš dobri. Ovaj period će biti do maja, pa onda ponovo od oktobra. Ovo može da ukaže i na razvod roditelja, ali i na naglo preseljenje ili čak promenu mesta boravka.

Sredinom marta Mars ulazi u Jarca, pa je tu sve do sredine maja. Ovo je nezgodan period za Jarčeve. Puno malera, pehova, kriza na mnogim životnim poljima. Gledajte nekako da ovaj period što bolje prođe, jer trostruka konjunkcija Mars/Saturn/Pluton ume da bude preteška. Obratite pažnju na odnose sa ljudima, vožnju kolima, pretrčavanje ulice, ako trenirate i sl. Ovo je aspekt nasilja i povreda, a za neke može da bude hirurška intervencija. Posle Mars prelazi u Vodoliju i to za Jarčeve više nije problem. Sličan period može da se očekuje tokom tranzita Marsa kroz Ovna tek u januaru 2019, kada bude ušao u znak Ovna. Sve u svemu, jedna nestabilna i ne tako laka godina. Ali Jarčevi sve mogu da podnesu, jer Saturn je ipak njihova planeta.

VODOLIJA

Kroz Vodoliju će do novembra 2018. da tranzitira Južni mesečev čvor. On ume da bude vrlo čudan, pa zbog toga Vodolije mogu sve da očekuju od njega.

Ako neko ima mnogo planeta u Vodoliji za njega je period teži. Ako je samo Sunce tu, onda je to manji problem, mada će i tada situacija da bude kompleksna. Kada je u pitanju otac ili muž, koji su predstavljeni Suncem u horoskopu, mogu da se očekuju problemi sa njima. Ovo se odnosi na Vodolije rođene u prvoj i drugoj dekadi. Može da bude bolest oca ili muža, neki drugi problemi sa njima, razvodi, iskušenja, čak je moguća smrt oca ili muža. Nema nekog aspekta koji posebno čuva Vodolije, tako da će morati same da se snalaze. Ovaj aspekt će baš negativno da reaguje samo u izrazito teškim horoskopima. Samo 10 posto Vodolija će da ima baš loša iskustva sa ovim čvorom. Ostali će mnogo lakše da prođu.

Severni čvor prolazi kroz polje braka. Ovo donosi dva suprotna efekta - mnoge Vodolije će stupiti u brak, ali mnoge će se i razvesti. One koje se venčaju, počeće da žive sa partnerom kojeg poznaju iz prethodnih života. To može da bude ljubav na prvi pogled, velika strast i ljubav. Ipak, ako vam je polje braka problematično vidite šta možete da očekujete, jer Vodolijom vlada Uran, pa se zbog toga Vodolije najčešće razvode. One koje imaju problematičan brak neka se spreme na iskušenje, jer Severni čvor u 7. kući lako dovodi do naglih prekida veza i razvoda. Cele godine će im kroz kuću karme (12. kuća) tranzitirati Saturn i Pluton što pojačava karmičke probleme tokom 2018. godine.

Zdravlje Vodolija u 2018. neće biti na nivou, mogući su problemi sa plućima, bubrezima i venama.

RIBE

Ribe će dobiti mnogo dobrog uticaja od Jupitera iz Škorpije, što ukazuje na dobru godinu. Jupiter je takođe vladar Riba, pa kad vladar aspektuje svoj znak onda to donosi sreću, uspeh i zadovoljstvo. S obzirom da Jupiter iz 9. kuće aspektuje ovaj znak, to govori o podršci sa neba koju Ribe dobijaju. Trigon između Jupitera u Škorpiji i Neptuna u Ribama je znak „Anđela na ramenu“ koji je tu u svakom trenutku, tako da će Ribe da budu zaštićene tokom ove godine. Osim zaštite, tu će da bude dosta putovanja, kao i letovanje na ostrvu ili nekom romantičnom mestu na moru. Svakako je za Ribe more najbolje, jer one i upravljaju morima i okeanima, pa je za njihovu regeneraciju to najbolji tretman. Najbolji period za učenje, studije, kurseve, duhovno usavršavanje, bavljenje sobom, kao i spiritualnim znanjima kojima su Ribe veoma sklone.

Možda će Uran u drugoj kući nekim Ribana da donese nestabilne finansije. Ako se to desi, ne brinite. Jupiter je tu i doneće sve što vam bude bilo potrebno. Polje ljubavi je odlično, jer i na njega ima uticaj Jupiter. Nova ljubav u inostranstvu, možda stranac ili ljubav na putu. Ovo može da bude neko ko je zaista po vašoj meri. Odlična godina za trudnoću, sreća kroz decu i sve one stvari koje Ribe najviše vole. Obratite malo više pažnje na kilažu. Moguće je da „nabacite“ koji kilogram. Najbolji periodi za ljubav su od 15. februara do 15. marta i od 19. maja sve do 10. juna. Takođe, od 9. septembra, pa sve do kraja godine. Dakle, tri velika perioda za ljubav. Samo da znate da su u ovom periodu moguće i tajne, zabranjene ljubavi koje neke Ribe mogu da privlače. Zdravlje će da bude dobro. Moguće su povremene glavobolje, promenljivo raspoloženje i nizak pritisak. Sve u svemu, odlična godina u kojoj treba da pronađete sebe. Opustite se i uživajte u vašoj dobroj godini. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu