Majci prve bebe rođene u Novoj godini uručen poklon grada - iKragujevac


Vesti

Kao što je iKragujevac već objavio, prva beba rođena u novogodišnjoj noći je dečak. Majku i bebu, Teodora, posetili su članica Gradskog veća za zdravstvo i socijalna pitanja Gordana Damnjanović i predstavnici udruženja “Srpski tim za izazove” i uručili prigodan poklon.

Prva beba, Teodor, rođen je 45 minuta posle ponoći. Drugi je dečak u porodici Bulatović, ističe ponosno majka Aleksandra, tridesetčetvorogodišnja Kragujevačanka.

“Najlepši poklon koji sam mogla da dobijem u Novoj godini je moj sin Teodor, Božiji dar, prelepa, zdrava beba, rođena prirodnim putem. Dobro se osećamo i on i ja. Drugi je sin u našoj porodici a ovo je moja najlepša Nova godina do sada”, kaže Aleksandra Bulatović.

U toku posete predstavnika grada u porođajnoj sali Kliničkog centra bila je još jedna majka koju, takođe, čeka poklon paket. Paketi sadrže nosiljku i kozmetiku za bebu i pampers pelene.

“Zahvaljujući ljudima dobre volje, drugu godinu zaredom novorođenim bebama darujemo pakete. U novogodišnjoj noći rodio se jedan dečak a jedan porođaj je u toku. Kako narod kaže, neka povuku nogu i neka beba bude mnogo više u narednoj godini”, rekla je dr Damnjanović.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu