Nikolić i Petrašinović čestitali građanima Novu godinu - iKragujevac


Vesti

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić i predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović čestitali su građanima Novu godinu.

U čestitki objavljenoj na zvaničnom sajtu grada Kragujevca nevedeno je:

“U godini iza nas pokazali smo da rad ali i odricanja donose rezultate. Pokazali smo da Kragujevac može i više i bolje. Svima koji su svojim radom i znanjem doprineli napretku našeg grada, upućujem iskrenu zahvalnost. U stvaranju boljeg ambijenta za život, čeka nas još mnogo posla. Verujem u zajednički uspeh, u investicione promene i dalji razvoj, u sigurnu budućnost za sve nas. Želim srećnu i uspešnu 2018. godinu. Neka nam donese dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću”, piše u čestitki gradonačelnika.

“U ovoj godini bilo je dosta posla za odbornike gradskog parlamenta. Odlučivali smo o najvažnijim pitanjima za grad Kragujevac u oblasti privrede, obrazovanja, zdravstva, kulture, sporta, poljoprivrede, socijalne zaštite. Nastavićemo i dalje da doprinosimo razvoju grada po meri Kragujevčana. U ime odbornika Skupštine grada, i u svoje ime, želim da 2018. godina bude uspešnija od prethodne. Neka je obeleži dobro zdravlje, mnogo sreće i uspeh kako na ličnom tako i na poslovnom planu”, napisao je Petrašinović.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu