OTAC UPUTIO SINU JEZIVE PRETNJE: Odseći ću ti glavu motornom testerom! - iKragujevac


Vesti

Muškarac Z. D. (56) uhapšen je zbog sumnje da je u Kaću kod Novog Sada nasrnuo na svoja dva sina, B. D. (17) i R. D. (23), pretivši da će da ih ubije, zbog čega je zadržan u policiji.
Kako „Alo!” saznaje, Z. D. je starijem sinu hteo da odseče glavu motornom testerom!

Incident se dogodio u sredu u njihovoj porodičnoj kući, a Z. D. je najpre nasrnuo na mlađeg maloletnog sina.

- Z. D. i njegov mlađi sin, B. D. (17), najpre su se verbalno posvađali, da bi ga otac u jednom trenutku uhvatio za ruku i zapretio mu da će ga „prebiti na mrtvo ime“. Dečak je od straha pokušavao na različite načine da se otrgne i pobegne, međutim, nije uspevao u tome. Otac je bio sve agresivniji prema njemu. U tom trenutku u kuću je došao i drugi sin, R. D. (23), koji je kad je video šta se dešava takođe počeo da se svađa sa njim. Nakon prepirke i vređanja u nameri da ga povredi, otac je uzeo motornu testeru i pokušavao da je upali. Za to vreme je vikao: „Sad ću glavu da ti odsečem!” - ispričao je za naš list izvor blizak istrazi.

Otac može da dobije do tri godine?

Z. D. je zadržan u policiji, a kako saznajemo, uskoro bi trebalo da bude saslušan zbog krivičnog dela nasilja u porodici. Zbog napada na svoje sinove otac iz Kaća mogao bi da dobije i zatvorsku kaznu od tri meseca do tri godine

 Navodi se da je u trenutku dok je otac pokušavao da upali motornu testeru stariji sin uzeo metalnu šipku kako bi se odbranio.

- Dečko u očaju nije znao šta da radi, video je metalnu šipku i uzeo je u ruku kako bi se nekako odbranio od oca nasilnika. R. D. je metalnu šipku bacio na oca, tako da je njemu od udarca motorna testera ispala iz ruku. Nakon toga je mladić uplakan pobegao iz kuće - navodi izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, stariji sin je istrčao iz kuće, a zatim je pozvao policiju jer je otac pokušao da ga ubije.

Z. D. je makon prijave uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Do zaključenja ovog izdanja „Alo!” nije bilo poznato zbog čega se otac posvađao sa sinovima i zašto je nasrnuo na njih, kao ni da li je bio pod dejstvom alkohola. Takođe je nepoznato da li se Z. D. i ranije agresivno ponašao prema svojoj porodici.

(Alo)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu