ZLATNE RUKE IMA: Kragujevčanin mnogima spasio život (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Kragujevčanin Danko Kuzmanović preko 20 godina bavi se masažom tela koja prema rečima pacijenata veoma pozitivno utiče na brojne probleme. Tako na primer masaže kičmenog stuba, onima koji su pretrpeli čak i operativne zahvate, posebnom tehnikom vraća u funkciju.

Kuzmanovića smo zatekli kod jednog Trepčanca koji je nedavno imao težu operaciju kičme.

,,Operisao sam diskusherniju koja me je držala skoro nepokretnim i prikovanim za postelju. Nakon operacije sam se osećao bolje ali nedovoljno pokretan. Obišao sam tri banje, Ribarsku, Ivanjičku ali i dalje sam imao velike probleme. Možda mi je najviše pomogla Atomska banja gde sam osetio blagi pomak ali i dalje sam imao silne probleme“, navodi Z.B. iz Trepče koji kaže da je za Kuzmanovića saznao preko prijatelja i odlučio da ga pozove.

,,Pozvao sam ga kod mene kući jer nisam bio u sitaciji da se krećem do njegove ordinacije i za nekih desetak dana tretmana u kontinuitetu, koje priznajem jesu prilično bolni, veoma sam se oporavio. Bio sam skeptik, ali moram da proznam da sam se preporodio. Ako vam kažem da već vozim auto do Čačka i nazad da se već normalno krećem sve vam je jasno“, svedoči on.

Zanimljivi su tretmani lica kojim se skida takozvani film kože, koji se stvara od izumrlih ćelija nedozvoljavajući prodor kiseonika i hranljivih materija u epiderm tkiva.

Prosto je neverovatno koliko se štetnih materija skine samo jednim tretmanom, a o tome najbolje svedoče ostaci na prstima ovog veštog masera.

"Znam da su ljudi sumnjičavi, i ja to razumem. Zbog toga se moja terapija naplaćuje tek kada neko oseti boljitak. To je najpoštenije i ne želim da varam narod. O tome svedoči podebela knjiga u koju su svojom rukom napisali iskustva brojni pacijenti za preko 20 godina koliko se bavim ovim poslom“, priča Kuzmanović, pokazujući nam debeli rokovnik u kojem su brojna svedočenja pacijenata. 

(Glas zapadne Srbije)
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu