Sutra PET SATI bez struje nekoliko ulica! - iKragujevac


Vesti

Sutra bez električne energije sledeće ulice:

-Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 09 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Petrovcu kod pumpe i Maršiću-22.decembar-naselje.

-Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 09 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Milatovcu, Resniku, Novom Milanovcu, Petrovcu-vikend naselju i delu Cvetojevca. 

-Zbog seči rastinja u vremenu od 09 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Vučiću, Sipiću, Malim i Velikim Krčmarima u Opštini Rača kao i naselja Dubrava i Grivac u Opštini Knić i Donjim Komaricama. 

-Zbog puštanja u rad novog izvoda u vremenu od 11 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul.Cetunjskoj i Dr Ilije Kolović. 

-Zbog radova u trafostanici u vremenu od 09 do 10.30 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul.Svetozara Markovića br.32,40 i 42. 

Zbog revizije trafostanice u vremenu od 10 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Trmbasu-Rakovići.


Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu