SILOVATELJ HTEO U RIJALITI: Nasilnik koji je pretukao mladića i silovao mu devojku tvrdio da je fudbaler da bi ga pustili u "Parove" (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Bata V., dvadesetjednogodišnjak koji je uhapšen zbog sumnje da je pretukao mladića I.V., a potom silovao njegovu 27 godina stariju devojku T. I. u njihovoj kući u Velikoj Krsni, pre godinu i po dana prijavljivao se za ulazak u rijaliti "Parovi".

Naime, Bata V. je, uz pomoć Danijela M. (31), obojica iz Velike Krsne kod Mladenovca, prošlog četvrtka upao u kuću u kojoj su se nalazili I.V. (21) i njegova devojka T.I. (48). Oni su u kuću upali uz povike: "Policija" i odmah počeli da tuku nesrećnog mladića.

Sve to je gledala T.I. koju je potom Bata V. silovao pod izgovorom da je to jedini način da prestanu da biju njenog dečka. Međutim, nakon silovanja i iživljavanja nad ženom, Bata V. je sa Danijelom M. ponovo izveo mladića iz kuće i nastavio da brutalno da ga tuče.

Da situacija bude još bizarnija, maltretiranje je na sekund prekinuo mladićev otac Ž.V., koji je pijan ušao u prostoriju i pitao ih šta se dešava. Nasilnici su mu odgovorili da su oni policajci i da je u toku pretres njihovog doma. Pijani Ž.V. je odgovorio da je umoran i da ide da spava, a da oni "rade šta god hoće!" Kada je izašao iz sobe, nasilnici su nastavili sa mučenjem i iživljavanjem nad svojim žrtvama.

Ubrzo nakon što je brutalno delo prijavljeno policiji, dvojica Mladenovčana su pronađena i uhapšena. Osim za silovanje, Bata V. se sumnjiči i za zlostavljanje i mučenje, dok je Danijel M. osumnjičen za pomaganje u silovanju, kao i za spomenuto mučenje.

O uhapšenima meštani nemaju baš nijednu lepu reč. Danijela je baba prijavljivala za nasilje u porodici. Ona je policiji ispričala da ju je ukun brutalno tukao, a navodno je meštanima Velike Krsne krao crep i drugi građevinski materijal.

Žrtva I. V. je među meštanima, takođe, poznat kao lopov.

Prema saznanjima "Blica" T. I. koja neprijavljeno živi u Beogradu, u Krsnu je tek bila došla kod svog mladića. Njih dvoje su se, kako saznajemo, upoznali u Beogradu, gde je I. V. radio u firmi koja se bavi održavanjem zgrada i započeli su vezu iako je T. I. od njega starija čak 27 godina. Ona inače ima i odraslu ćerku.

I.V. je inače, ranije bio u poprvanom domu, pa u selu mnogi nisu znali šta se sa njim dešava niti su o tome pitali njegovog oca Ž. V, koji je meštanima poznat kao lokalni pijanac.

Bata V. i pretučeni mladić I.V. imaju isto prezime. Međutim, kako saznajemo njih dvojica nisu u rodu. Naime, kako kažu meštani, u selu postoje dve porodice koje se isto prezivaju, ali nisu u krvnom srodstvu.

(Blic)

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu