Najava događaja za sutra - iKragujevac


Vesti

Najava događaja za sutra: 

-10,00 sati - Hotel Šumarice - Ambasada Francuske i grad Kragujevac, u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština Srbije, organizuju seminar “Lokalni razvoj i energetska tranzicija u saobraćaju : definisanje strategije održive urbane mobilnosti na lokalnom nivou“ koji je namenjen gradskim odbornicima i zaposlenima u lokalnoj samoupravi u gradovima i opštinama Srbije.

Skoro dve godine nakon potpisivanja Pariskog Sporazuma o klimatskim promenama, predstavnici lokalnih zajednica u Francuskoj i Srbiji, ali i privredni subjekti, biće u prilici da razgovaraju o konkretnim rešenjima kao odgovorima na potrebe stanovnika za gradskim prevozom, ali uz poštovanje obaveza koje su lokalne zajednice preuzele u oblasti održivog razvoja.

Seminaru će prisustvovati predstavnici francuskih gradova Siren i Mec, kao i predstavnici Beograda, Kragujevca, Kruševca, Pančeva i Šapca.

Seminar će pozdravnim govorima otvoriti gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić i Nikola Faj otpravnik poslova Ambasade Francuske.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu