Kragujevac dobija "MURAL MLADOSTI" - iKragujevac


Vesti

Omladina JAZAS-a, uz podršku partnera na lokalnom nivou Kancelarije za mlade Kragujevac, AIESEC Serbia i Udruženja za društveni razvoj mladih “Interaktiv”, raspisala je konkurs “Crtež koji predstavlja mlade” u okviru projekta “Mural mladosti”.

"Cilj projekta je da podstakne prvi kontakt mladih i omladinskih organizacija (KZM i omladinske organizacije) kako bi se povećala mobilnost mladih u Kragujevcu i okolini. Iako KZM i omladinski sektor imaju redovan sadržaj, mladi ne nalaze put do njih. Na ovaj način objekat će biti uređen i atraktivan za mlade, privući će veći broj aktivista u organizacije koje koriste KZM prostorije. Kroz promociju i veče društvenih igara ćemo takođe privući mlade korisnike."

Rezultat projekta je mural u pešačkoj zoni koji će biti privlačan mladima, koji prihvataju različitost i slobodu. Biće raspisan konkurs za idejno rešenje, kako urediti manji deo pešačke zone na temu “Mural mladosti”. Na osnovu pristiglih predloga, biće odabran najadekvatniji mural, koji bi predstavljao mlade. 

Zainteresovani crtež ili skicu mogu da pošalju do 21. septembra na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu